fbpx

Online Workshop

Werven als een BAAS met LinkedIn Automation

Dinsdag 7 mei om 10.00 uur

Ben je klaar om je professionele netwerk op LinkedIn uit te breiden? Wil je talent vinden, relaties opbouwen en de efficiëntie van automatisering ervaren? Ontdek het tijdens onze exclusieve online workshop!

DIT IS WAT JE GAAT DOEN:

  • LinkedIn-Koppeling: We zorgen dat je LinkedIn-account veilig is gekoppelt aan Dux-Soup.
  • LinkedIn Selecties: We maken gerichte selecties op LinkedIn, zodat je deze kunt toevoegen aan je wervingscampagne.
  • Marketing Automation Integratie: We zorgen ervoor dat Dux-Soup direct wordt gekoppeld aan SharpSpring of ActiveCampaign.
  • Effectieve Wervingscampagnes: Je krijgt praktische formats voor wervingscampagnes die je helpen bij het vinden van geschikte kandidaten en het opbouwen van relaties.
  • Succesvolle Opvolging: Je ontvangt voorbeeldsequenties voor een effectieve opvolgingscampagne in SharpSpring of ActiveCampaign.
  • Tips voor AI Content Generatie: Ik deel handige tips voor het genereren van content met behulp van chatGPT, onze krachtige AI-assistent.

We doorlopen deze stappen samen, zodat je na de workshop direct aan de slag kunt gaan en de resultaten van dit geweldige systeem kunt ervaren.

Over mij als trainer

Ik ben Inge, een marketing automation specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het werken voor B2B bedrijven in verschillende branches.

Ik heb gemerkt dat veel bedrijven bij marketing automation, primair denken aan leadgeneratie, terwijl het juist ook inzetbaar is voor recruitment. Leads zijn net als kandidaten! 

Ik ben ervan overtuigd dat het samenspel tussen technologie en menselijke inzichten de sleutel is tot succes. Daarom zet ik me in om wervingsprocessen te optimaliseren met slimme automatiseringstechnieken. Mijn doel? Jou helpen de beste talenten aan te trekken die je bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Let’s recruit like rockstars!

Praktische informatie

\

Dinsdag 7 mei om 10.00 uur

\

Duur: 2 uur

\

Max. 6 deelnemers per workshop

\

Investering: € 95,- excl. btw