fbpx
Selecteer een pagina

the automation architect

Laat Marketing & Sales vóór je werken!

Kat en Hond?

Marketing en Sales in één zin, hé bah! Kan dat wel? Is het niet zoiets als water en vuur? Kat en Hond?  

Ja en Nee. 😉

Zoals waarschijnlijk wel weet, is het essentieel dat marketing en sales SAMENwerkt.

Dat is namelijk de enige manier om écht succesvol te zijn en je business te laten groeien. 

“Hoe dan?” – hoor ik je denken. 

Daar is een beetje magie, creativiteit en techniek voor nodig en daar kan ik je bij helpen

 

aanbod

Zo werken we SAMEN

Online Business Lab

Je business transformeren naar een online lekker lopend bedrijf waarmee jij Layback kunt ondernemen is een journey.

Een reis waarin je jouw eindbestemming (het ideale plaatje) bepaald en stap voor stap ontdekt wat voor jou de beste route is. Wat bij je past. Wat je nodig hebt. En hoe het voor jouw werkt.

Deze journey is een avontuur, waarin jij de grenzen van jezelf en je business gaat verleggen. Een reis waarin ik je meeneem en als guide de weg wijs. We gaan samen ontdekken, ervaren en doen.

Maar dit is Work In Progress. In Q1 van 2022 gaat dit nieuwe traject live en ga ik een pilot draaien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn en proberly een toffe Early Bird actie ontvangen? Zet jezelf dan op de wachtlijst via onderstaande button.

1-op-1 Consultancy Coaching

Jij krijgt mijn Creatief en Technisch Connecting-The-Dots brein, dedicated inzet en commitment en ComputerNerd Consultancy Fingers.

En natuurlijk mijn onverdeelde aandacht, een portie Brabantse gezelligheid.

Maar… I Love Structure and Action, dus ik werk op een hele gestructureerde manier met concrete doelen, plannen en acties.

In 6 maanden help ik jouw om je businessgoals te vertalen naar een Digitale Marketingstrategie en Framework. Ik ondersteun jou in dit proces, zodat jij een bedrijf hebt wat lekker loopt en bijdraagt aan de beste versie van jezelf.

Wil je kennismaken en ontdekken of we een fit zijn en zeker weten of ik je kan helpen? Plan dan een call in. 

portfolio

Enkele klanten waarmee ik SAMENwerk

Hi

Ik ben Inge

Een spontane, energieke en behulpzame computer x marketing nerd, die het fantastisch vind om bedrijven te ondersteunen in het proces van “handwerk marketing en een beetje sales”, naar een lekker lopend bedrijf waarin Marketing en Sales SAMENwerkt aan maximaal succes

Klinkt goed hé? Dat is het ook! 

De rest over mezelf, zoals mijn koffie verslaving en fotografie passie, vertel ik liever In Person aan je. 

 

By The Way, ik doe ook nog wat aan socials, dus je kunt me ook volgen. 

A

Business That

Works

"Inge van Lieshout is een zeer talentvolle marketeer. Ik heb altijd heel graag samengewerkt met Inge. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Inge helpt ons al geruime tijd op prettige - en succesvolle wijze bij strategische - en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!"

Damian Honders – ICC Consultants

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld! Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis – Health Coach Marjolein

"Ik ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met het programma van Inge aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? Het programma is top. Ik zeg doen!

Wendy Enthoven – Mudelli

"Ik beveel MarqetInge aan, omdat het inderdaad (zoals ze zegt) geen BLABLA kantoor is. Inge denkt in mogelijkheden en kan de wensen van de klanten goed vertalen naar de praktijk."

Yvonne Hagebols – Unidis

"Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten."

Joop Derksen – Tact Communicatie

Layback Business mail

Ontvang wekelijks een portie kennis en inspiratie in je mailbox

Abonneer je gratis via onderstaand formulier.

Plan een Digital Discovery Call?

×