fbpx

voor ondernemers

Komt e-mail marketing maar niet van de grond?

Is het gebrek aan tijd? Niet weten waar je moet beginnen? Of loop je steeds vast op de techniek? Het maakt eigenlijk ook helemaal geen reet uit! Jij bent hier!

E-mailmarketing is key voor groei!

De meeste ondernemers zoals jij doen veel te veel handmatig:

  • Steeds dezelfde welkomstmail versturen
  • Intakeformulier mailen
  • Contactgegevens overtypen van systeem A naar B.
  • Informatie aanvragen afhandelen

Handelingen die elke keer hetzelfde zijn, maar die je weerhouden om bezig te zijn met je core business. Ze kosten teveel tijd en blijven 9 van de 10 keer ook nog eens te lang op de stapel liggen. Lekker professioneel!

En dan hebben we het nog niet over dat wat er helemaal NIET gebeurt. 

  • Versturen van nieuwsbrieven
  • Het structureel opvragen van reviews
  • Het aanbieden van vervolgdiensten

Am i right?

Een hele dag aan de slag met je emailmarketing en funnels tijdens de workshop gevolgd bij Marqetinge. Alles duidelijk uitgelegd gekregen, Inge beantwoord al je vragen en denkt mee met je als je vast zit. Heel fijn. Het was een waardevolle dag. De lunch die ze verzorgt had was ook top.

 

Sonja Van den Maegdenbergh-Jansen – Ontbijt Je Fit

“Ik ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met het programma van Inge aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? Het programma is top. Ik zeg doen!

 

Wendy Enthoven – Mudelli

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld! Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

 

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis – Health Coach Marjolein

 

“Ik beveel MarqetInge aan, omdat het inderdaad (zoals ze zegt) geen BLABLA kantoor is. Inge denkt in mogelijkheden en kan de wensen van de klanten goed vertalen naar de praktijk.”

 

Yvonne Hagebols – Unidis

Hoe ik je daarin kan helpen

Ik heb door de jaren heen gezien én ervaren wat werkt op het gebied van marketing automation.

Het samenbrengen van techniek en mens in een groeiproces, zonder persoonlijke touch uit het oog te verliezen. Je business is tenslotte het verlengstuk van jezelf!

Om echt het maximale uit je marketing (en sales) te halen en tijd te besparen door efficiënter te werken zetten we een stip aan de horizon. Dat punt waar jij naartoe wilt en ik laat zien hoe je nog een stapje verder kunt gaan!

Hoe doen wij dit dan?

Om die stip op de horizon te bereiken werk ik met een vaste structuur (of stappenplan, of hoe je het ook wilt noemen) waarin we samen een groeitraject ingaan.

\

Strategiesessie; een sessie van ruim 1,5 uur waarin we een deep dive doen in jouw business en de stip aan de horizon bepalen.

\

Plan van aanpak met alle ins en outs; van gegevens die je vastlegt, tot de complete outline van verschillende automations en een actielijst, alles zit erin.

\

(Her)inrichting van software; zoals we hebben bedacht, zo gaan we het inrichten incl. koppelingen met bijvoorbeeld de website en Facebook.

\

Oplevering & training; alles klaar? Dan ga ik je precies uitleggen hoe alles werkt, zodat jij (of je VA) zelfstandig aan de slag kunt!

Nieuwsgierig geworden?

Een (digitaal) bakkie kan altijd.

Maar ben je echt serieus en wil je iets meer moeite nemen? Dan kun je hier enkele vragen invullen en zijn we een match, dan bied ik je meteen een deep dive strategiesessie aan.