fbpx

Laat mij het voor je doen

praktisch en resultaatgericht

voor ondernemers die met marketing de volgende stap in hun business willen zetten

Je hebt een lekker lopend bedrijf, waar je vol passie en overgave mee bezig bent. Je hebt misschien een website en post wat op je socials. Je weet in ieder geval dat je veel meer uit je bedrijf kunt halen met online & e-mailmarketing, maar je hebt er zelf geen kennis, tijd of mensen voor. Dan ben jij dus op zoek naar online marketing advies en ondersteuning.

Dat is waar veel ondernemers tegenaan lopen. Je weet wel dat je bedrijf kan groeien met marketing of dat het zelfs een verwachting is van klanten, die je nu eindelijk waar moet maken. Alleen hoe, wanneer en wie? Dat is een vraag waar je niet uitkomt. En dat is nou precies waar ik je bij kan helpen.

Je wilt de volgende stap zetten in je business maar… 

N

Alles wat je tot nu toe doet aan marketing, levert eigenlijk niets op.

N

Je hebt nog geen manier gevonden om een constante stroom van klanten en omzet te creëren.

N

Je weet niet goed wat er mogelijk is en wat voor jouw bedrijf werkt.

N

Je wilt ook niet je (potentiële) klanten 'stalken' om meer verkopen te doen.

N

Je hebt geen structuur in je marketing en dat wordt hoog tijd.

N

Je wilt niet nog meer werken, dus je zoekt een specialist die het voor je kan doen.

Top, dan ben je op de juiste plek!

Maar wat kan ik dan voor je doen? 

N

Ik kan je online marketing advies en ondersteuning geven

N

Ik kan een marketingplan maken vanuit je ondernemersdoelstellingen

N

Ik kan je e-mailmarketing ontwerpen en inrichten

N

Ik kan je helpen bij het verbeteren van je landingspagina's

N

Ik kan je ook alleen helpen bij het opstellen van mails of een enkele e-mailcampagne

N

Ik kan een contentplanning voor je maken en je helpen bij de uitvoering hiervan

N

Ik kan je ook ondersteunen en het je zelf leren, zodat je het zelf kunt doen

N

Of je gewoon adviseren en ondersteunen op de momenten dat jij het nodig hebt

Er is dus veel mogelijk en misschien staat jouw vraag er niet tussen, maar dat betekent niet dat ik je niet kan helpen. Stuur me een mail of vul het contactformulier in en dan kijken we er samen naar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als jij de volgende stap wilt zetten in je business en je wil dit samen met mij doen, dan zijn er enkele stappen die we samen nemen. Want jij bent uniek, je bedrijf is uniek en je wensen en behoeftes zijn uniek, daarom ziet elk traject er anders uit en nemen we deze stappen om te zorgen dat jij het online marketing advies en de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. In principe is het heel voor de hand liggend, maar ik zet ze toch nog even voor je op een rij.

#1 Kennismaken

Ik denk dat we allebei willen weten of het klikt. Dus we beginnen met een kennismaking. Ik kom bij je langs, we drinken een kopje koffie en we bespreken de wensen en de mogelijkheden.

h

#2 Plan van aanpak

De volgende stap is een plan van aanpak waarin ik mijn ideeën en de mogelijkheden voor je uitwerkt. Je krijgt een duidelijke tijdlijn met actiepunten en ik maak de kosten inzichtelijk.

w

#3 Afstemmen

Het plan van aanpak nemen we samen door. We spreken af wat wel en niet, zodat de verwachtingen van beide kanten kloppen en we de basis leggen van een goede samenwerking.

#4 Aan de slag

Eenmaal akkoord en geklonken op de goede samenwerking ga ik voor je aan de slag. Tussentijds zitten we samen en houden we goed contact zodat jij altijd op de hoogte bent van de status.

#5 Let's go live!

Alles klaar? Dan is het tijd voor de oplevering. Aan de hand van het plan van aanpak nemen we alle stappen door, ik leg je uit wat ik heb gedaan en hoe het werkt. Tevreden? Dan gaan we live!

In de weken en maanden daarna kijken we naar de resultaten en gaan we optimaliseren. Afhankelijk van wat jij wilt, het zelf gaan doen of mij laten doen, spreken we het vervolg af.

“Schoenmaker blijf bij je leest”

 Ik snap heel goed dat als je geen affiniteit hebt met marketing en als een duizendpoot dagelijks alle ballen hoog moet houden, geen tijd hebt om je met online & e-mailmarketing bezig te houden. Dus als jij doet waar jij goed in bent en wat je leuk vindt, dan help ik jou met online marketing advies en ondersteuning. Want dat is waar ik goed in ben en wat ik leuk vind.

Stel je voor…

N

Dat je een expertstatus krijgt binnen jouw branche

N

Dat je bestaande klanten sneller en vaker aankopen doen

N

Dat je bedrijf de groei kan maken waar jij van droomt

N

Dat je met jouw kennis en inspiratie klanten aantrekt die zelf contact met je opnemen

N

Dat je een Marqeting Machine 24/7 voor je hebt werken die websitebezoekers converteert tot klanten

N

Dat je zelf geen tijd meer kwijt bent aan marketing en je kunt richten op het werk waar je goed in bent en leuk vindt

Wat zou dat betekenen voor jou en je bedrijf?

Dit zeggen klanten over mij..

"Inge is en enthousiaste vrouw die met veel energie die je vooruit helpt. Denkt mee en geeft overzicht welke stappen te nemen. Email automation is bij Inge in goede handen. Tip; Ga eens een kop koffie met Inge drinken."

Marcel Wiegerinck Fotoclub

"Inge is een zeer talentvolle marketeer. Ik heb altijd heel graag samengewerkt met Inge. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen, hiermee inspireert ze haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Inge is een creatieve en gedreven marketeer. Ze combineert interesse, verdieping in de branche en klantgroepen met een goed gevoel voor toonzetting en inzet van nieuwe technieken voor marketing. Samenwerken met Inge is bijzonder prettig: direct, open en resultaatgericht."

Janko Elstgeest – Stretch Performance

"Inge is een gedreven en nieuwsgierig persoon met een "getting things done" mentaliteit. Hoewel ze graag 'veel' wil weten kan ze evengoed een fijne balans vinden in het loslaten van taken voor anderen in de groep en aansturen. Open voor verschillende inzichten, mits goed onderbouwd, en ze staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën. "

Dominique Vos – Bonsai Media

Over Inge

Ik heb een hele (carrière)reis gemaakt om te komen waar ik nu ben. Vanuit de zorg, naar verkoop en uiteindelijk in 2013 mijn passie gevonden in marketing. Want ik vind het super interessant om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe je die met marketing kunt beïnvloeden. 

 

Al ruim 6 jaar richt ik  me volledig op e-mailmarketing en marketing automation, een marketingtechniek die niet meer weg te denken is. Ik heb verschillende bedrijven op weg geholpen door het geven van online marketing advies en ondersteuning, van accountantskantoor tot fotograaf. 

Toch zijn er nog veel ondernemers die deze kans laten liggen, gewoon omdat ze niet goed weten wat het is, wat het kan betekenen voor hun bedrijf en hoe ze het toepassen. Daar breng ik verandering in, want je hoeft geen marketingexpert te zijn om online- en e-mailmarketing succesvol in te zetten!

Dus laat mij je helpen om met marketing een bedrijf neer te zetten dat vóór je werkt, om meer uit je bedrijf te halen. Want er is zoveel meer mogelijk, dat voel jij diep van binnen toch ook?

Dan kun jij doen waar je blij van wordt en een betere versie van jezelf zijn. Creëer je eigen geluk, dat begint met een succesvol en groeiend bedrijf. Ik gun het jou!

Meer over Inge, klik hier.

Nog een paar veelgestelde vragen…

 

Hoe lang duurt het traject?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een compleet trajact van marketingplan tot livegang duurt ongeveer 3-6 maanden. Maar het kan ook zijn dat ik je doorlopend met kleinere onderdelen ondersteun, dan zijn we misschien wel partners for life!

Maar bij het plan van aanpak geef ik je een indicatie van de doorlooptijd en tijdsinvestering op basis van wat we samen hebben besproken.

Kan je elke bedrijf helpen?

In principe is online & e-mailmarketing voor elk bedrijf in te zetten. De manier waarop je het inzet kan per bedrijf verschillen, zo is het voor dienstverleners heel anders dan voor retailers of handelsbedrijven.

Ik richt me voornamelijk op dienstverlenende bedrijven, zakelijk en creaties, in elke branche.

Twijfel je? Stuur me dan een mail, dan kijken we samen of ik je wel echt kan helpen met mijn online marketing advies en ondersteuning.

Wat kost het als jij het voor me doet?

Wat de investering gaat zijn, bespreken we tijdens de kennismaking. Dan krijg je een grove indicatie en in het plan van aanpak krijg je een gedetailleerde prijopgave.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

Even kennismaken?

15 + 9 =