fbpx

voor b2b bedrijven

Wil je marketing en sales effectiever laten werken?

We weten allemaal dat bedrijven op het gebied van marketing en sales nog heel wat winst kunnen behalen als het gaat om effectief samenwerken.

 

  • Het gericht vinden en kwalificeren van geschikte leads.
  • Klanttevredenheid verhogen en klantenbinding te versterken, door een uitmuntende customer expirience
  • Het efficiënt en effectief beheren van klantgegevens.
  • Processen versnellen en efficiënter inrichten
  • De efficiëntie van het marketing- en verkoopteam verhogen.
  • Het inzichtelijk maken van de marketing- en verkoopcampagnes prestaties.
  • Marketinginspanningen effectiever plannen en uit te voeren, waardoor ze het meeste uit je budget kunt halen.

Inge van Lieshout is een zeer talentvolle marketeer. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving.

 

Chantal Linders – Greenhabit

Inge is een leuk mens én een deskundige en efficiënte adviseur. Wat een mooie combi is dat! Denkt mee, komt met goede en praktische oplossingen en voert waar nodig uit. Kortom, super samenwerking gehad!

 

Mariette van Vucht – Groei & Bloei

Inge helpt ons al geruime tijd op prettige – en succesvolle wijze bij strategische – en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!

 

Damian Honders- ICC Consultants

Inge is een gedreven en nieuwsgierig persoon. Met een “getting things done” mentaliteit. Hoewel ze graag ‘veel’ wil weten kan ze evengoed een fijne balans vinden in het loslaten van taken voor anderen in de groep en aansturen. Open voor verschillende inzichten, mits goed onderbouwd, en ze staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën.

 

Dominique Vos – Bonsai Media

 

Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten.

 

Joop Derksen – Tact Communicatie

Inge is een doorgewinterde  marketeer met een talent om ondernemers succesvol te maken. Bovendien een positieve personlijkheid met bijna onuitputtelijke energie.

 

Bert-Jan van Rein – Qamel

Hoe ik je daarin kan helpen

Ik heb door de jaren heen gezien én ervaren wat werkt op het gebied van marketing automation.

Het samenbrengen van techniek en mens in een groeiproces.

Om echt maximaal resultaat te behalen met en uit je marketing en sales, is meer nodig dan even een whitepaper automation neerzetten of één keer in de maand een nieuwsbrief sturen.

Marketing automation is namelijk een onderdeel van de hele organisatie waar iedereen uiteindelijk de vruchten van plukt!

Hoe doen wij dit dan?

Om die stip op de horizon te bereiken werk ik met een vaste structuur (of stappenplan, of hoe je het ook wilt noemen) waarin we samen een groeitraject ingaan.

\

Strategiesessie

\

Plan van aanpak

\

Optimalisatie van huidige situatie

\

Growth projects

Tijdens deze samenwerking word ik één van jullie. Ik wil weten wie jullie zijn en jullie leren mij kennen. Maar echt for real! (Ik kom met mijn Brabantse worstenbroodjes op kantoor)

De identiteit van het bedrijf, snappen wat jullie doen, wie jullie klanten zijn en hoe jullie ze helpen is key in mijn rol. Alleen dan kan ik jullie het beste advies geven en ondersteuning bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Een (digitaal) bakkie kan altijd.

Maar ben je echt serieus en wil je iets meer moeite nemen? Dan kun je hier enkele vragen invullen en zijn we een match, dan bied ik je meteen een deep dive strategiesessie aan.