fbpx

voor b2b bedrijven

Til jouw talentacquisitie naar nieuwe hoogten met SharpSpring Automation

Ben je een HR-manager die dagelijks worstelt met het vinden van geschikte kandidaten voor openstaande vacatures? Sta je open voor innovatie en wil je jouw wervingsproces naar een hoger niveau tillen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met Recruitment Marketing Automation (RMA) in combinatie met SharpSpring kun je jouw wervingsproces optimaliseren en een waardevolle talentpool opbouwen voor huidige én toekomstige vacatures.

Hoe ik je daarin kan helpen

Ik ben Inge, een marketing automation specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het werken voor B2B bedrijven in verschillende branches.

Ik heb gemerkt dat veel bedrijven bij marketing automation, primair denken aan leadgeneratie, terwijl het juist ook inzetbaar is voor recruitment. Leads zijn net als kandidaten! 

Ik ben ervan overtuigd dat het samenspel tussen technologie en menselijke inzichten de sleutel is tot succes. Daarom zet ik me in om wervingsprocessen te optimaliseren met slimme automatiseringstechnieken. Mijn doel? Jou helpen de beste talenten aan te trekken die je bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Let’s recruit like rockstars!

Hoe doen wij dit dan?

Recruitment Marketing Automation met SharpSpring biedt de sleutel tot succes. Door deze geautomatiseerde aanpak kun je potentiële kandidaten nauwkeurig opsporen, betrekken en koesteren, waardoor je een waardevolle talentpool kunt opbouwen die perfect aansluit op je wervingsbehoeften.

Volledige controle over LinkedIn-campagnes

Hogere kwaliteit leads

Meer hires

Duidelijkere rapportages voor betere inzichten

Excellente SharpSpring ondersteuning

En dit is nog maar het topje van de ijsberg! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan nu een Recruitment Revolution Consult in en laten we samen naar de toekomst van jouw recruitment kijken!

Deze bedrijven gingen je voor

Inge Manders

Recruitment Revolution Consult

Wil je jouw wervingsproces naar een hoger niveau tillen? Plan dan nu een Recruitment Revolution Consult in, waarbij ik persoonlijk bij je langskom.