fbpx

Over Inge

The Automation Architect

Ik kan zoveel over mezelf vertellen! Maar ik zal het kort houden. 😊 Een persoonlijke kennismaking met een (digitale) kop koffie of thee is natuurlijk veel leuker!

Ik ben Inge van Lieshout, ik ben geboren in 1984 en woon in het Brabantse Geldrop. Ik ben moeder van twee toffe boys en samen hebben we onze viervoeter Dushi (Frans Bulletje).

Ik ben een spontane, energieke en behulpzame computer x marketing nerd, die het fantastisch vind om bedrijven te ondersteunen in het proces van “handwerk marketing en een beetje sales”, naar een lekker lopend bedrijf waarin Marketing en Sales SAMENwerkt aan maximaal succes. 

De rest over mezelf, zoals mijn koffie verslaving en fotografie passie, vertel ik liever In Person aan je.

My Story

My Journey

Het is een hele reis vol uitdagingen en ervaringen geweest. Van verzorgingshuis, naar operatiekamer en uiteindelijk het bedrijfsleven in gegaan op een commerciële functie waar we marketing ‘er een beetje bij deden”.

En dat was het! Marketing, daar ging ik van aan.

Na de Nima B Business Marketing opleiding te hebben gedaan, heb ik ruim 10 jaar op de marketing afdeling gewerkt bij een softwarebedrijf. Ik heb me helemaal verdiept in e-mail marketing automation. De software, strategieën, best practises, integraties met andere software, kortom alles wat er mee te maken heeft en nodig is om het succesvol te laten zijn.

In 2019 ben ik met mijn rugzak vol kennis, ideeën en een missie mijn eigen weg gaan bewandelen.

That’s were I am now!

De enige manier waarop een Online Business VÓÓR je werkt, is wanneer het SAMENwerkt! 

Wat ik doe

The Automation Architect

Als Automation Architect help ik bedrijven om hun business te transformeren naar een bedrijf dat lekker loopt, vóór hen werkt en groeit.

Een bedrijf waarbij Marketing & Sales optimaal samenwerken, tijd en geld worden bespaard en de scoringskans verhoogt.

Door bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een Digitaal Framework en dat Framework stap voor stap te implementeren.

 

Volg mij op social

Start met een Digital Discovery Call

×