fbpx
 

Over Inge

Wie ben ik eigenlijk?

Inge

Mijn achtergrond

Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? 

Het is een hele reis vol uitdagingen en ervaringen geweest. Van verzorgingshuis, naar operatiekamer en uiteindelijk het bedrijfsleven in gegaan op een commerciële functie waar we marketing ‘er een beetje bij deden”.  

En dat was het! Marketing, daar ging ik van aan. Ik vond zo leuk, dat werken niet meer als werken voelde. Ik vind het interessant, uitdagend, inspirerend en het blijft veranderen. 

Na de Nima B Business Marketing opleiding te hebben gedaan, heb ik ruim 10 jaar op de marketing afdeling gewerkt bij een softwarebedrijf waar ik uiteindelijk als Marketing Manager het pand heb verlaten (nou ja niet helemaal, want vandaag de dag zijn ze nog steeds klant). 

Alles wat zo’n beetje bij marketing hoort heb ik gedaan en ook daar is het zaadje geplant voor wat ik nu doe en waar ik écht goed in ben.

Vol ambities, energie en ideeën heb ik mezelf helemaal gespecialiseerd in marketing automation en hoe je techniek zó kunt inzetten dat het vóór je werkt en samenwerkt. 

Hi, ik ben Inge

Ik kan zoveel over mezelf vertellen! Maar ik zal het kort houden. 😊 Een persoonlijke kennismaking met een (digitale) kop koffie of thee is natuurlijk veel leuker! 

Ik ben Inge van Lieshout, ik ben geboren in 1984 en woon in het Brabantse Geldrop. Ik ben getrouwd met Johan en samen hebben we twee super stoere jongens Mats en Jayden. 

“Mama is heel lief en we kunnen fijn knuffelen.”- Mats ❤

Ik ben dan ook echt dol op mijn gezin en vind het heerlijk om samen tijd door te brengen. Een echt familiemens en dat is voor mij ook dé reden dat ik ondernemer ben. 

Hard werken is niet erg en doe ik graag, maar ik wil tijd hebben voor wat écht belangrijk is. Werken WANNEER en WAAR ik wie, met WIE ik wil. Dé ultieme beleving van vrijheid!

Verder?

Ambitieus, enthousiast, eerlijk, open en behulpzaam. Dat zijn eigenschappen die bij mij passen (volgens anderen). Ik ben ondernemend, werk hard en geniet ervan als ik andere kan helpen meer uit zichzelf en hun onderneming te halen! En dat is dan ook wat ik doe.

Ik help jou om een online bedrijf neer te zetten dat vóór je werkt, zodat jouw ambities ook niet ten koste gaan van je lifestyle. 

 

En toen kwam het moederschap, het mooiste en meest bijzondere wat ik ooit heb meegemaakt. Je hele leven verandert. Alles wat van tevoren belangrijk was, is nu bijzaak. Moeder zijn, voor je kind zorgen, zijn eerste stapjes en tandjes zelf meemaken. Dat was belangrijk.

Maar met een fulltime job in loondienst, was er weinig van mijn moederschap-bubble over. Mats ging van opvang, naar opa en oma en ik sjeesde als een malle pietje op en neer. Altijd regelen, haasten, halen, brengen, vlug dit, vlug vlug dat, naar bed en de volgende dag hetzelfde ritueel. Dat was het niet. Dat MOEST anders.

Ik wilde voor mezelf beginnen, maar ik had het gevoel iets ludieks te moeten bedenken, iets wat niemand heeft, iets nieuws en het liefste iets wat iedereen wil. Maar uiteindelijk kwam ik uit bij dát waar ik goed in ben, e-mailmarketing en mijn gave om andere bedrijven te begrijpen. Dat klinkt nu heel gek, maar zo vanzelfsprekend blijkt het niet te zijn. Ik kan me namelijk heel makkelijk verplaatsen in de business van een ander en van daaruit meedenken in strategie en communicatie.

En nu met mijn eigen ervaring als online ondernemer en alle lessen die ik heb geleerd, kan ik jouw helpen bij het opzetten van een online business die vóór je werkt.

Mijn favoriete dingen

XXX

FAVORIETE DRINKEN: Koffie

FAVORIETE DIER: Paard

FAVORIETE SERIE: Vanalles, als het maar spannend is!

 

 

FAVORIETE ETEN: Sushi

FAVORIETE SPORT: Geen

GUILTY PLEASURE: Tony Chocolony Salted Caramel

Hoe we kunnen samenwerken…

Neem eens kijkje bij mijn aanbod

Funnel Creatie Cursus

Gebruik deze business booster van 37 euro om jouw authentieke funnel te designen en in kickstart met ActiveCampaign te maken om van volgers KLANTEN te maken.

online cursus

01

ActiveCampaign in 1 dag

In één hele toffe en leerzame dag samen met andere ambitieuze ondernemers richten we ActiveCampaign in, zodat jij op de automatische piloot klanten kunt binnenhalen. 

workshop

02

Funnel Succes Formule

Een 12 weken coachingsprogramma met intensieve support, waarin je stap voor stap authentieke funnels gaat inzetten als verlengstuk van je business.

Coachingsprogramma

03

Een keer vrijblijvend sparren?

Tijdens een online call kan ik meedenken, je tips en advies geven en kijken of en wat ik voor je kan betekenen.