fbpx
 

Wie ben ik?

OVER INGE

Niet meer wachten of twijfelen,

gewoon vertrouwen in mezelf en DOEN!

Wat voor mij vanzelfsprekend is, is voor een ander juist een obstakel. Waarom zou ik mijn kennis en ervaring dan voor mezelf houden? Hoe leuk is het om anderen te helpen, te zien groeien en meer uit zichzelf en hun onderneming te halen!

Stilzitten en stilstaan is niets voor mij. Ik word blij en krijg voldoening als ik telkens een stapje verder kom in mijn leven, persoonlijk en zakelijk! Dus ja, op een gegeven moment heb ik de keuze gemaakt om mensen en ondernemers te helpen met wat ik leuk vind! Hoe gaaf is dat!

Marketing is niet alleen iets wat ik leuk vind. Ik vind het interessant, boeiend en ik kan me er helemaal in op laten gaan. Het is een passie! 

Het belangrijkste ben jij namelijk zelf!

Ik heb een hele (carrière)reis gemaakt om te komen waar ik nu ben. Waarbij ik me in de laatste 9 jaar volledig heb gespecialiseerd in (online) marketing automation binnen een softwarebedrijf.

Wat mij hierin zo aantrekt, is de manier waarop je met marketing inspeelt op het gedrag en het brein van de mens. Waarom doen mensen wat ze doen, maken ze keuzes die ze maken en werkt de ene kleur beter dan de andere? Dat gaat zo ver, bijna TE BIZAR voor woorden!

Daarom is het zo ontzettend gaaf! Onbewust heeft het voor mij toch weer een link met waar mijn reis is begonnen, het werken met mensen. Alleen dan net iets anders!

Misschien is dat ook wel wat mij zo uniek maakt in wat ik doe. De combinatie van mij als mensenmens en de vakinhoudelijke kennis over marketing en de techniek die je daarvoor inzet.

Marketing is niet alleen maar een website of brochure maken, het is zoveel meer! Marketing toepassen voor je onderneming is ook iets wat iedere ondernemer kan. Het belangrijkste ben je namelijk zelf!

 

Marketing is ‘alleen maar een techniek die je kunt gebruiken om jouw kennis en ervaring, jouw passie op de juiste manier, op het juiste moment bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen.

 

Ik kan je hierbij helpen. Ik wil je leren kennen en ga samen met jou op zoek naar de manier om jouw onderneming te laten opvallen, groeien en tot een online succes te maken!

Ik ben ambitieus en vastberaden, dus ik bijt me vast in jouw succes en laat je niet zomaar los!

Verder ben ik behulpzaam, goed in plannen en organiseren, zodat ik jou ondersteuning, structuur en houvast kan geven op de weg naar online succes!

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan bij mijn aanbod.

nog wat weetjes over mij:

Geboren op 14 juli 1984

Woonachtig in het Brabantse Geldrop

Gelukkig getrouwd en twee prachtige, hele stoere jongens en onze viervoeter

In mijn vrijetijd ben ik graag bezig met fotograferen en ga ik er graag op uit samen met mijn gezin

Verder ben ik gek op sushi (en ander lekker eten, ben een echte bourgondiër)

kijk ik graag een goede film of serie

Nu weet je een beetje meer over mij.

Maar heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Wil je mijn tips en inspiratie?

Meld je dan aan voor

m’inspiratie