fbpx

Gratis masterclass

The Digital Shift

One of A Kind Masterclass waarmee jij je business kunt opschalen naar 100K+, zonder een overload aan werk waar jij 24/7 mee bezig bent. 

Je professionaliseert, bespaart tijd en laat ballast verdwijnen. 

Start jouw shift!

In 1 uur ontdek jij welk digitaal potentieel er verborgen zit in jouw business, waarmee jij ongekend kunt groeien. 

Je weet wat teveel tijd kost. Je weet wat er omslachtig gaat. Je weet wat er fout gaat. En je weet wat je anders wilt. Maar het daadwerkelijk doen op een manier die werkt? Dat is andere koek.

Schrijf je gratis in voor de masterclass The Digital Shift, zodat jij Next Level kunt gaan met je business.

Waar gaat de masterclass over? 

 Tijdens de masterclass neem ik je mee door de stappen om een waanzinnig goed geoliede marketing- en salesmachine neer te zetten, zodat je ongekend kunt groeien. 

🔥 Je ontdekt het geheim om je business te digitaliseren, zonder in te leveren op echte verbinding. ⁣⁠
🔥 Waarom 70% van de snelst groeiende business Marketing Automation inzet en wat jij hiervan kunt leren.⁣⁠
🔥 Wat de 3 meest gemaakte fouten zijn en hoe je ervoor zorgt dat jij deze niet maakt.⁣⁠
🔥 Hoe je nieuwe kansen kunt aannemen en wat je daarvoor nodig hebt.⁣⁠
🔥 En de meest belangrijke stap die jij moet nemen om ongekend te groeien. ⁣⁠

The Digital Shift

Schrijf je gratis is

Ik schrijf me in voor de masterclass “The Digital Shift” op dinsdag 29 maart om 10.00 uur, zodat je business kan groeien zonder dat het een dagtaak is waar je 24/7 mee bezig bent.

 

"Inge van Lieshout is een zeer talentvolle marketeer. Ik heb altijd heel graag samengewerkt met Inge. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Inge helpt ons al geruime tijd op prettige - en succesvolle wijze bij strategische - en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!"

Damian Honders – ICC Consultants

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld! Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis – Health Coach Marjolein

"Ik ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met het programma van Inge aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? Het programma is top. Ik zeg doen!

Wendy Enthoven – Mudelli

"Ik beveel MarqetInge aan, omdat het inderdaad (zoals ze zegt) geen BLABLA kantoor is. Inge denkt in mogelijkheden en kan de wensen van de klanten goed vertalen naar de praktijk."

Yvonne Hagebols – Unidis

"Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten."

Joop Derksen – Tact Communicatie

×