fbpx

Gratis masterclass

Haal de beste talenten binnen met Recruitment Marketing Automation

Woensdag 16 november 10.00 uur.

 

Is het werven van goed personeel lastig? 

In 1 uur laat ik je zien hoe je met marketing automation op de lange termijn zorgt voor geschikte kandidaten, zodat jij vacatures makkelijker kunt invullen. 

Je weet dat het kneitermoeilijk is om aan goede personeel te komen. Je weet ook dat het veel tijd kost en dat de vastlegging een puinhoop is. En dat dit niet 1,2 3 is opgelost. Goed personeel vinden is en blijft de komende jaren namelijk een uitdaging!

Hoe kun je het anders doen, zodat het proces vlekkeloos loopt, het minder tijd kost en je op lange termijn een goed systeem hebt wat je hierin ondersteunt?

Schrijf je gratis in voor de masterclass

Waar gaat de masterclass over? 

 Tijdens de masterclass neem ik je mee door het werving en selectieproces en laat ik je zien aan de hand van voorbeelden, hoe je marketing automation hiervoor kunt inzetten.

⚡ Je ontdekt dé manier om geschikte kandidaten te vinden vacatures, zonder als een deurverkoper te hoeven leuren. 
⚡ Hoe je zeker 50% van je tijd kunt besparen op het sollicitatieproces.
⚡ Wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe je ervoor zorgt dat jij deze niet maakt.⁣⁠
⚡ Hoe je mismatches kunt voorkomen. 
⚡ En de meest belangrijke stap die jij moet nemen om NU klaar te zijn voor de toekomst. 

"Inge van Lieshout is een zeer talentvolle marketeer. Ik heb altijd heel graag samengewerkt met Inge. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Inge helpt ons al geruime tijd op prettige - en succesvolle wijze bij strategische - en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!"

Damian Honders – ICC Consultants

"Ik beveel MarqetInge aan, omdat het inderdaad (zoals ze zegt) geen BLABLA kantoor is. Inge denkt in mogelijkheden en kan de wensen van de klanten goed vertalen naar de praktijk."

Yvonne Hagebols – Unidis

"Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten."

Joop Derksen – Tact Communicatie