fbpx

Gratis masterclass

Marketing automation in Recruitment

 Tijdens de masterclass laat ik je zien hoe je met marketing automation je werving en selectieproces optimaal inricht, zodat je een database vol potentiële kandidaten werft voor nu en in de toekomst. 

Is het werven van goed personeel lastig? 

In 1 uur laat ik je zien hoe je met marketing automation op de lange termijn zorgt voor geschikte kandidaten, zodat jij vacatures makkelijker kunt invullen. 

Je weet dat het kneitermoeilijk is om aan goede personeel te komen. Je weet ook dat het veel tijd kost en dat de vastlegging een puinhoop is. En dat dit niet 1,2 3 is opgelost. Goed personeel vinden is en blijft de komende jaren namelijk een uitdaging!

Hoe kun je het anders doen, zodat het proces vlekkeloos loopt, het minder tijd kost en je op lange termijn een goed systeem hebt wat je hierin ondersteunt?

Schrijf je gratis in voor de masterclass

Waar gaat de masterclass over? 

 Tijdens de masterclass neem ik je mee door het werving en selectieproces en laat ik je zien aan de hand van voorbeelden, hoe je marketing automation hiervoor kunt inzetten.

⚡ Je ontdekt het geheim om je business te digitaliseren, zonder in te leveren op echte verbinding. ⁣⁠
⚡ Waarom 70% van de snelst groeiende business Marketing Automation inzet en wat jij hiervan kunt leren.⁣⁠
⚡ Wat de 3 meest gemaakte fouten zijn en hoe je ervoor zorgt dat jij deze niet maakt.⁣⁠
⚡ Hoe je nieuwe kansen kunt aannemen en wat je daarvoor nodig hebt.⁣⁠
⚡ En de meest belangrijke stap die jij moet nemen om ongekend te groeien. ⁣⁠

Marketing Automation binnen de Recruitment

Schrijf je gratis is

Ik schrijf me in voor de masterclass “Marketing Automation binnen de recruitment” op donderdag 18 augustus om 10.00 uur, zodat je werving en selectieproces vlekkeloos verloopt en jij een database vol potentiële kandidaten werft.

 

"Inge van Lieshout is een zeer talentvolle marketeer. Ik heb altijd heel graag samengewerkt met Inge. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Inge helpt ons al geruime tijd op prettige - en succesvolle wijze bij strategische - en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!"

Damian Honders – ICC Consultants

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld! Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis – Health Coach Marjolein

"Ik ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met het programma van Inge aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? Het programma is top. Ik zeg doen!

Wendy Enthoven – Mudelli

"Ik beveel MarqetInge aan, omdat het inderdaad (zoals ze zegt) geen BLABLA kantoor is. Inge denkt in mogelijkheden en kan de wensen van de klanten goed vertalen naar de praktijk."

Yvonne Hagebols – Unidis

"Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten."

Joop Derksen – Tact Communicatie

×