fbpx

Marqeting scan

e-mailmarketing advies op maat

voor ondernemers die willen weten wat er nog meer mogelijk is voor hun business

Je hebt een website, post regelmatig op je socials en misschien stuur je zelfs al een nieuwsbrieven. Toch heb je het gevoel dat de tijd die je daar in stopt eigenlijk voor niets is, of dat er meer mogelijk is dan wat je er nu uithaalt.

Je weet alleen niet goed wat je precies anders, beter of meer kunt doen dan dat je al doet.

Of misschien ben je gewoon benieuwd wat een marketing professional voor online marketing advies heeft om te zorgen dat jouw website, posts en mails meer resultaat opleveren. Zonder dat je meteen een marketingbureau in de arm neemt, een workshop volgt of deelneemt aan een online programma.

Met de Marqeting Scan krijg jij persoonlijk advies, zodat jij precies weet hoe e-mailmarketing voor jouw business kan werken. 

Denk of voel jij dit: 

Ik heb al zoveel tijd en geld gestopt in mijn marketing, maar is dit het dan?

Oké, mijn website ziet er tof uit, maar dat was het dan. Ik krijg er geen nieuwe klanten mee. 

Op welke socialmediakanalen moet ik actief zijn? Het zijn er zoveel!

En wat post ik dan op mijn socials? Wat willen mijn klanten zien en lezen?

Hoe val ik op en ben ik authentiek tussen al mijn concurrenten?

Moet ik nou wel of niet een nieuwsbrief sturen en wat zet ik daar dan in?

Is e-mailmarketing iets voor mij, of denk ik dan te groot? En zo ja, hoe zet ik dit dan in?

Wat kan ik nog meer doen om beter zichtbaar te zijn?

Allemaal vragen waar ik je antwoord op geef tijdens de Marqeting Scan,
zodat jouw marketingactiviteiten wél resultaat opleveren!

Als jij tenminste toe bent aan de volgende stap in marketing.

Ik ben toe aan de volgende stap

Zet de volgende stap en kies voor de groei van je bedrijf.

De Marqeting Scan geeft jou de tips en handvatten die je nodig hebt om door te pakken.

Wat is de Marqeting Scan?

Met de Marqeting Scan geef ik je op maat e-mailmarketing advies. Echt helemaal gericht op jou en je business, zodat jij de tips, handvatten en voorbeelden hebt om meteen aan de slag te gaan.

Ik kijk naar:

  • Je bedrijf: waar zit je kracht, wie is je klant en hoe kun je dit inzetten.
  • Je website: hoe zorg je dat jouw website een leadgenerator is. 
  • Je mails: hoe kun je deze nóg beter inzetten, zodat ze omzet opleveren.

Verder geef ik suggesties voor gratis weggevers die je kunt inzetten om je mailinglijst te laten groeien, wat voor kennis en inspiratie kun je delen in je mails en je posts op je socials. 

Al die tips, verbeterpunten, handvatten, voorbeelden verzamel ik voor je in een document wat ik je na afloop toestuur.

Over Inge

Ik heb een hele (carrière)reis gemaakt om te komen waar ik nu ben. Vanuit de zorg, naar verkoop en uiteindelijk in 2013 mijn passie gevonden in marketing. Want ik vind het super interessant om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe je die met marketing kunt beïnvloeden. 

 

Afgelopen jaar in maart heb ik de stap gezet en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik wilde vrijheid, ik was klaar met de “loonslavernij”. Altijd haasten en waarvoor? Hoeveel tijd had ik nog voor mijn gezin, voor vrienden en familie, om even niks te kunnen doen, gewoon een boek te lezen op de bank of een Netflix-serie te kijken. Geen!

Ik had meer rust en quality time nodig. Ik wilde ook meer doen met wat ik te bieden heb, ik wil ondernemers helpen. Dus toen ben ik het avontuur aangegaan, want dat is het zeker.

Maar ik weet ook dat ongeveer 68% van alle startende ondernemers binnen 3 jaar stopt en ik wil daar zeker niet bij zitten. Mijn bedrijf moet en zal succesvol zijn!

Misschien heb ik geluk dat wat ik doe heel belangrijk is om een succesvol bedrijf neer te zetten, dus ik wist wat me te doen stond. Ik heb daardoor binnen een paar maanden ook mijn eigen bedrijf up and running. Zoals ik dat ook al jaren voor andere bedrijven deed. En zo kan ik ook jou helpen.

Ik kan jou helpen om meer uit je bedrijf te halen, want er is zoveel meer mogelijk!
Ik leer jou hoe je aan de knoppen draait van jouw marketingmachine, zodat je bedrijf vóór je gaat werken.
Zodat jij je eigen geluk kunt creëren en een betere versie van jezelf kunt zijn.

Wil jij dat marketing wél resultaat oplevert?

Als ondernemer ben je goed in wat je doet en dat doe je vol passie en overgave, maar ondernemen is meer dan dat. Ondernemen is ook plannen, zorgen dat je aan nieuwe klanten komt, dat klanten tevreden zijn en herhaal aankopen doen. Maar ook nieuwe kansen zien en zorgen dat je die kansen omzet in geld

 

Marketing is onmisbaar voor een succesvol bedrijf en wordt jammer genoeg door veel ondernemers onderschat. Het feit dat jij op deze pagina bent, betekent dat jij ergens van binnen weet dat er meer mogelijk is en dat marketing kan bijdragen aan jouw succes en de groei van je business. Maar de grote vraag is hoe!

 

  • Hoe kan marketing bijdragen aan jouw succes?
  • Wat heb je hiervoor nodig en hoe zet je marketing in voor jouw bedrijf?
  • Hoe weet je wat voor jou werkt en welke keuzes je moet maken?
  • Hoe zorg je dat je je website, je socials en je offline activiteiten met elkaar in verbinding brengt? 

 

Herkenbare vragen? Dan weet je ook dat de Marqeting Scan iets is dat je nodig hebt, om te zorgen dat je antwoord krijgt op deze vragen. 

“Ga voor meer slimme marketing en meer resultaat”

Ervaringen van anderen…

"De Marqeting Scan van Inge heb ik als prettig en compleet ervaren. Inge is iemand die met veel kennis en ervaring en mensen vanuit haar hart en deskundigheid begeleidt. De scan vond ik goed en to the point. Ik heb haar feedback als gedegen en ondersteunend ervaren en ze heeft me goede tips gegeven. Het was een fijn gesprek wat me vertrouwen heeft gegeven dat ik op de goede weg ben en tevens handvatten heeft geboden hoe ik verder kan. Ben je op zoek naar iemand die je goed advies geeft, kennis van zaken heeft en werkt vanuit haar hart dan heb je aan Inge een hele goede."

Caroline van Menk – Energetisch coach (www.carolinevanmenk.nl)

"Met de Marqeting Scan legt Inge duidelijk uit met welke stappen je je bedrijf kan onderscheiden met marketing. In een half uur weet je precies wat je moet gaan veranderen om je doelgroep te bereiken en je omzet te verhogen. Dit heeft ons bedrijf enorm geholpen. Tevens ontvang je een rapport van alle op en aanmerkingen zodat je meteen aan de slag kunt. Wat wil je nog meer?"

Reinier de Jong – The Barn Conceptstore (www.thebarnconceptstore.nl)

"Ik heb al met heel wat coaches gewerkt, maar ik heb met de Marqeting Scan al zoveel meer praktische en waardevolle tips gekregen waar ik direct mee aan de slag kan. Echt heel erg bedankt!"

Richard Jeltema – JJS Travel & Care

"Een enorme energie en gedrevenheid die je echt in beweging zet. Een fijne structuur, zodat je de plannen ook waar maakt. Inge inspireert haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Een echte "getting things done" insteek. Veel nieuwe inzichten vol nieuwe mogelijkheden en ideeën."

Dominique Vos – Bonsai Media

Persoonlijk e-mailmarketing advies

Nog een paar veelgestelde vragen…

 

Als ik de Marqeting Scan wil doen en ik zeg ja, hoe gaat dat in zijn werk?

Als jij de knoop hebt doorgehakt en je wilt de Marqeting Scan doen, dan kun je deze ‘bestellen’ via één van de groene buttons (of hier). Zodra de betaling is afgerond ontvang je twee e-mails, één met de bevestiging en factuur en één mail met een paar korte vragen, zoals de URL van je website.

Zodra je de antwoorden instuurt (via digitaal formulier), dan ontvang je van mij een link naar mijn online agenda en kun je de live (online) meeting met me inplannen wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Tijdens de online meeting maken we natuurlijk kennis, nemen we samen de marketing tips en verbeterpunten door die ik voor je heb en kun je nog je vragen aan me stellen. Na afloop ontvang je een e-mail met een document en video waar alles in staat en je het rustig kunt nalezen en terugkijken.

Als ik na afloop vragen heb of ik kom er niet uit, kan ik dan ook bij je terecht?

Marketing is een vak apart, ondanks dat je het misschien heel leuk vindt, kan het soms best lastig zijn om het in de praktijk toe te passen. En natuurlijk kan ik je daarbij helpen, misschien is een eenvoudig telefoontje waarin ik wat korte vragen beantwoord voldoende. Maar daarnaast kun je ook mijn workshop volgen, deelnemen aan mijn online training van lead tot klant, 1-op-1 aan de slag, zodat ik je persoonlijk begeleidt of je besteed het aan me uit. 

Een telefoontje om te bespreken waar je staat en waar je behoefte aan hebt is altijd een optie.

Kan ik de kosten zakelijk aftrekken?

De Marqeting Scan is een advies wat een investering is voor je bedrijf. Dit zijn dus kosten die je zakelijk mag aftrekken. Je krijgt een factuur zodat je deze in je administratie kunt verwerken. 

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.