fbpx

Hi jij daar, wat tof dat je er bent!

Tijd om alles uit jouw SharpSpring te halen! 

En ja, deze invite is voor jou!

Ik heb je een klein koffieplantje gestuurd, omdat ik…

1. .. GEK ben op koffie en..

2. .. weet dat de echte kracht van marketing automation ligt in groei van jouw bedrijf!

Mee eens? Maar zorgt SharpSpring nog niet voor groei?

Dan moeten we praten.

80% van de bedrijven blijft namelijk hangen op 20% van de mogelijkheden. (Yes deze moet je 2x lezen) Doodzonde!

MAAR… een invite is niet zo maar! Ik heb daadwerkelijk iets speciaals voor je in petto.

Ik bied jou namelijk een gratis en vrijblijvende deep dive sessie aan OP LOCATIE, waarin we in 1,5-2 uur inzoomen op jouw organisatie en de best practices om SharpSpring in te zetten.

En ik neem uiteraard ook nog wat lekkers mee…

Nieuwsgierig naar de verbeterkansen met SharpSpring?

Deze SharpSpring klanten gingen je voor…

Over mij

Ik ben Inge, een marketing automation specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het werken voor B2B bedrijven in verschillende branches met SharpSpring.

Door de jaren heen heb ik veel bedrijven gezien die vol enthousiasme zijn gestart met SharpSpring, de potentie zien in marketing automation, maar op een punt blijven hangen.

Ik ben inmiddels al 4 jaar freelance SharpSpring specialist, waarbij ik bedrijven die werken met SharpSpring verlos van frustratie, ontzorg in implementatie en training en laat groeien door optimalisatie.

And I love it!❤️

Authentiek verbinden met Marketing Automation

Inge is een leuk mens én een deskundige en efficiënte adviseur. Wat een mooie combi is dat! Denkt mee, komt met goede en praktische oplossingen en voert waar nodig uit. Kortom, super samenwerking gehad!

 

Mariette van Vucht – Groei & Bloei

Inge helpt ons al geruime tijd op prettige – en succesvolle wijze bij strategische – en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!

 

Damian Honders- ICC Consultants

Inge is een doorgewinterde  marketeer met een talent om ondernemers succesvol te maken. Bovendien een positieve persoonlijkheid met bijna onuitputtelijke energie.

 

Bert-Jan van Rein – Qamel

Inge Manders is een zeer talentvolle marketeer. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving.

 

Chantal Linders – Greenhabit

Inge is een gedreven en nieuwsgierig persoon. Met een “getting things done” mentaliteit. Hoewel ze graag ‘veel’ wil weten kan ze evengoed een fijne balans vinden in het loslaten van taken voor anderen in de groep en aansturen. Open voor verschillende inzichten, mits goed onderbouwd, en ze staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën.

 

Dominique Vos – Bonsai Media

 

Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten.

 

Joop Derksen – Tact Communicatie

SharpSpring Maturity Test

Vind supersnel uit waar de verbeterkansen voor jouw organisatie liggen. Om op een zo moeiteloos mogelijke manier het optimale te halen uit jouw SharpSpring investering. Doe de SharpSpring Maturity Test

Deep Dive Strategiesessie

Letterlijk een deep dive in jouw organisatie waarbij je niet alleen inzicht krijgen in de quick wins, maar ook ideeën en best practices krijgt voor jouw organisatie. Vanuit mijn kennis en ervaring krijg je een concreet plan van aanpak. 

FAQ

Is dit een salesactie?

Eerlijk? Jazeker is het mijn intentie om te kijken of er een mogelijke klik voor een samenwerking. Maar het is vooral mijn intentie om jouw organisatie te laten groeien, om kansen te laten zien waar je meer uit je software kunt halen. Dus vanuit die gedachte en intentie doe ik dit, ik ben namelijk geen salestijger!

Wat levert mij zo’n deep dive strategiesessie op?

Veel! Je krijgt inzichten in de mogelijkheden die SharpSpring nog meer voor je in petto heeft. Quick wins, maar vooral ook hele concrete ideeën en best practices voor jouw organisatie. Je krijgt een soort blauwdruk waar je direct mee aan de slag kunt. 

Werk je via een marketingbureau?

Nope en dat is een hele bewuste keuze! Ik ben een zelfstandige en onafhankelijke marketing automation specialist. Het gaat mij niet om licenties overzetten en daar marge over krijgen. Het gaat mij puur om het inzetten van SharpSpring op de meest succesvolle manier waarbij we het volle potentieel benutten. Uiteraard heb ik wel een netwerk met waardevolle mensen, waar we op kunnen terugvallen als dat nodig is.  

Plan direct een Deep Dive Sessie

 

Liever gewoon even bellen of mailen? Dat kan ook!

Tel: +31614887879

Mail: inge@marqetinge.nl

 

Liever gewoon even bellen of mailen? Dat kan ook!

Tel: +31614887879

Mail: inge@marqetinge.nl