fbpx

Super! Je inschrijving is bevestigd.

{

Macel Wiegerinck

“Inge is en enthousiaste vrouw die met veel energie die je vooruit helpt. Denkt mee en geeft overzicht welke stappen te nemen. Email automation is bij Inge in goede handen. Tip; Ga eens een kop koffie met Inge drinken.”

Wendy Enthoven

k ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met de Marqeting Machine aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? De Marqeting Machine is top. Ik zeg doen!

Heidi van der Wardt

Met de Marqeting Machine en ondersteuning van Inge kon ik snel reuze stappen zetten naar het next-level online-ondernemen. Mijn website is 1 maand omgetoverd tot een ware marketing machine.

Janko Elstgeest

“Je krijgt een verfrissende combinatie van interesse, verdieping in de branche en klantgroepen met een goed gevoel voor toonzetting en inzet van nieuwe technieken voor marketing. Werken met Inge is bijzonder prettig: direct, open en resultaatgericht.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld!

Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt.
Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”