fbpx

Wil jij aan de slag met e-mailmarketing?

Gratis e-book e-mailmarketing

Je business 100% automatisch naar the Next Level

Door online- en e-mailmarketing in te zetten, creëer je een verkoopmachine die 24/7 vóór je werkt. Je hoeft je niet meer druk te maken over een lege agenda en hoe je aan nieuwe klanten komt. Of je wel voldoende omzet binnenhaalt om je rekeningen te kunnen betalen. Of je kostbare tijd te stoppen in klanten die nog lang niet zover zijn om te kopen.

Mijn e-book krijg je de tips, handvatten en inspiratie om in no-time een bedrijf neerzet dat vóór je werkt. Dit maakt van jou een Next Level ondernemer.

N

Ontdek hoe een bedrijf dat vóór je werkt eruit ziet

N

Hoe je de connectie aangaat met je potentiële klant

N

Hoe e-mailmarketing voor jouw bedrijf kan werken

N

Ik leg je uit hoe ik mijn automation heb ingericht

N

Wat je nodig hebt en welke 4 stappen je moet nemen

N

EXTRA: ik geef je ook 8 tips voor betere onderwerpregels

“Super handig e-book. Ik heb direct enkele punten toegepast waardoor mijn bedrijf veel professioneler overkomt. Top”

– Lieke –

“Heel erg bedankt voor je e-book, het is een inspirerend e-book met praktische handvaten waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Het staat allemaal duidelijk uitgelegd en ik begrijp de essentie van marketing, waarom het zo belangrijk is en hoe ik het kan toepassen voor mijn bedrijf”

– Mathilde – 

“Eindelijk een e-book waar alles in samenkomt, duidelijk van A tot Z met mooie voorbeelden uit de praktijk”

– Bart –

Maar wat is e-mailmarketing?

Je komt online iets tegen dat je interessant vindt en je downloadt een checklist. Of je komt op een site met heerlijke recepten en je downloadt een e-book met 10 salades. En hop, de eerste mail heb je in je mailbox! 

De dagen en weken daarna krijg je nog meer e-mails met relevante informatie. Heb je de download niet geopend, dan krijg je een friendly reminder. En tussendoor nog een persoonlijk berichtje hoe het gaat en nog een relevante tip. Het uiteindelijke doel is dat jij een aankoop doet of je ergens voor aanmeldt.

Maar wel op een manier dat je de juiste boodschap op het juiste moment krijgt. Want als iemand je ten huwelijk vraagt bij de eerste date, dan zeg je ook nee. Toch?!

Ik kan het heel ingewikkeld uitleggen, maar dit is het.

 

e-mailmarketing
Gratis e-book e-mailmarketing

Download nu het gratis e-book

E-mailmarketing voor Next level Ondernemers