Wil jij Next Level ondernemen?

Zonder dat je ambities ten kosten gaan van je lifestyle.

Door online- en e-mailmarketing in te zetten, creëer je een verkoopmachine die 24/7 vóór je werkt. Je hoeft je niet meer druk te maken over een lege agenda en hoe je aan nieuwe klanten komt. Of je wel voldoende omzet binnenhaalt om je rekeningen te kunnen betalen. Of je kostbare tijd te stoppen in klanten die nog lang niet zover zijn om te kopen.

Mijn e-book krijg je de tips, handvatten en inspiratie om in no-time een bedrijf neerzet dat vóór je werkt. Dit maakt van jou een Next Level ondernemer.

N

Ontdek hoe een bedrijf dat vóór je werkt eruit ziet

N

Maar ook hoe je bedrijf nóg succesvoller kan zijn

N

Waarom e-mail dé motor is achter je bedrijf

N

Wat je nodig hebt en hoe je dat toepast voor jouw bedrijf

N

En ik vertel je welke 4 stappen je moet nemen

“Heel erg bedankt voor je e-book, het is een inspirerend e-book met praktische handvaten waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Het staat allemaal duidelijk uitgelegd en ik begrijp de essentie van marketing, waarom het zo belangrijk is en hoe ik het kan toepassen voor mijn bedrijf”

– Mathilde – 

0 reacties

De Marqeting Machine

Al ruim 10 jaar ben ik actief in marketing en sales. Waar vroeger marketing bijzaak was en vaak niet meer was dan het maken van een website, visitekaartje en brochure. Is marketing vandaag de dag veel meer dan dat. Het zorgt voor nieuwe klanten, helpt je om een relatie op te bouwen met je klant, laat je bedrijf groeien en zorgt voor meer zekerheid in de toekomst. Het is een machine die 24/7 voor je werkt. 

Een machine die zorgt dat er nieuwe klanten binnenkomen, die zorgt potentiële klanten je leren kennen en dat je een relatie met ze opbouwt, die zorgt voor een stabiele en groeiende inkomstenstroom, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over rekeningen die je moet betalen. Maar ook dat je geen kostbare tijd kwijt raakt aan potentiële klanten die je energie kosten en misschien wel helemaal niets bij je kopen.

Als ondernemer kun je niet alles tegelijk, naast je bedrijf zijn er ook nog andere dingen die belangrijk zijn en waar je graag tijd voor hebt. Want dat is volgens mij ooit jouw droom geweest; ondernemersvrijheid.

Dus laat die machine vóór je werken en zorg dat jij meer rust krijgt in het ondernemen en kunt doen waar je blij van wordt.

“Super handig e-book. Ik heb direct enkele punten toegepast waardoor mijn bedrijf veel professioneler overkomt. Top”

– Lieke –

“Eindelijk een e-book waar alles in samenkomt, duidelijk van A tot Z met mooie voorbeelden uit de praktijk”

– Bart –

Gratis e-book: een bedrijf neerzetten dat vóór je werkt

Laat je bedrijf vóór je werken

Een bedrijf dat vóór je werkt, geeft rust en vrijheid. En dat is wat je met online- en e-mailmarketing kunt bereiken, als je het slim inzet. Want ondernemen is eigenlijk gewoon keihard werken en dat is ook helemaal niet erg, maar het mag niet ten kosten gaan van je lifestyle, wat voor jou belangrijk is.

Dat je ook ‘s avonds, op zondag en op vakantie aan het werk bent. Dat je nee moet zeggen tegen vrienden die spontaan gaan uiteten en jij nog even die laatste mails moet maken of inkopen moeten doen.

En dat niet alleen, want er is zoveel meer mogelijk dan wat je nu doet. Je kunt meer doen in dezelfde tijd, maar ook gewoon meer geld verdienen. Alleen moet je maar net weten hoe. En dat is wat mijn e-book voor je kan betekenen. Het geeft je de tips, handvatten en inspiratie om in no-time een bedrijf neerzet dat vóór je werkt.

Wil jij ook…
N

... dat je bedrijf vóór je werkt?

N

... dat nieuwe klanten vanzelf binnenkomen?

N

... dat je alleen nog klanten hebt, waar je energie van krijgt?

N

... dat je meer rust en vrijheid krijgt?

N

... dat je meer kunt genieten van je leven?

N

... zelf leren aan de knoppen te draaien van jouw marketing machine?

Download dan nu gratis het e-book “De Marqeting Machine”!