fbpx

Funnel Creatie Cursus

Ontdek hoe e-mailmarketing voor jouw werkt

Funnels

Wil jij leren hoe je authentieke funnels creëert? 

Je weet dat je kansen laat liggen, dat je meer uit je bestaande klanten kunt halen, dat je social media nieuwe klanten moet opleveren of dat je potentiële klanten op je mailinglijst hebt waar je niets mee doet.

Maar je wilt niet van die One Size Fits All funnels inzetten die iedereen al heeft. Want jij bent uniek, jouw business is uniek en dat moeten de mails die je stuurt ook uitstralen.

Dan is het tijd om mee te doen met deze Funnel Creatie Cursus, ontdek en leer hoe jij e-mailmarketing kunt inzetten voor jouw business op een manier die bij je past.

Van € 297,- nu voor slechts € 37,-

Funnels

“Funnels zijn een verlengstuk van je bedrijf en versterken je boodschap.”

Wat ga je leren? 

Hoe je met je website leads kunt genereren en welke tweaks je direct kunt toepassen

Hoe e-mailmarketing vóór je werkt, zodat je er geld mee kunt verdienen

Hoe je social inzet om je mailinglijst te laten groeien

Hoe je super goede e-mailcampagnes maakt.

Hoe je een funnel aanmaakt in ActiveCampaign

Hoe je kunt ondernemen vanuit rust en kunt groeien!

“Zeer interessant, ben er over aan het na denken i.v.m. financiële mogelijkheden.”

Roxanne

“Leuk om mee bezig te zijn, komen altijd weer tips waar ik mee verder kan.”

Simone

“Was behulpzaam voor het stukje waar ik even wat meer info over wilde nl. de stappen voor een automation in ActiveCampaign.”

Francis

“Leuke goede tips, praktisch toe te passen en niet te langdradig!”

Erik

“Kort bondig, duidelijk en goed!”

Gerjo

“Duidelijke uitleg, we kunnen aan de slag.”

Sonja

Dit is voor iedereen die nieuwe klanten wil binnenhalen via het internet, maar niet weet waar je moet beginnen. Van coach tot fotograaf en trainer. Jij leert hoe je met e-mailmarketing je business kunt laten groeien én dicht bij jezelf blijft.

Oké, het is tijd voor verandering! Het is tijd dat jij in ACTIE komt en meer grip krijgt op je business en je inkomsten.
En dat je de kansen pakt die voor het oprapen liggen. 

Met de “Funnel Kickstart Cursus” gaat die deur voor je open en ga jij zien hoe jij deze kansen kunt grijpen.

Oh Yeah, ik ga ervoor>>

Dit mag je verwachten..

Direct starten

Zodra jij op die knop drukt en jezelf aanmeldt, kun je direct starten met de Funnel Creatie Cursus. Je ontvangt een e-mail met een link naar de leeromgeving. Je hoeft dus niet je wachten! 

Kijkje in mijn keuken

Theorie is leuk, maar de praktijk is natuurlijk 100x beter. Daarom laat ik tijdens de funnel kickstart cursus zien hoe ik de funnel van mijn e-book heb ingericht en ik leg je stap voor stap uit WAT, WAAROM en HOE ik dat heb gedaan.

Boordevol tips

Ik geef je ook praktische tips voor social media, landingspagina’s, e-mails en funnels die jij meteen kunt toepassen in de praktijk en je resultaat direct gaat toenemen. Super handig dus!

 En voor maar € 37,-

Eigenlijk gekkenwerk, maar ik doe het toch! Waarom? Omdat ik zo graag wil dat jij de mogelijkheden voor jouw bedrijf gaat ontdekken. Dat ik je kan overtuigen dat je echt kansen laat liggen door er niets mee te doen. Doodzonde!

Van € 297,- nu voor slechts € 37,-

Veelgestelde vragen

 

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt lifetime toegang en ik zorg dat de inhoud up-to-date blijft.

Heb ik meteen toegang?

Zeker weten! Zodra je jezelf hebt aangemeld, krijg je toegang en coach ik je door de lessen heen met aanvullende e-mails. 

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Je kunt al je vragen stellen in de besloten Facebookgroep, op werkdagen tussen in de live chat binnen de leeromgeving én je kunt altijd je vragen mailen naar support@marqetinge.nl.

Ik ben A-technisch, kan ik dit wel?

Juist dan is dit dé oplossing. Je kunt er niet omheen dat je aan de slag moet met e-mailmarketing. Daarom is het belangrijk dat je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maakt. En dát is wat deze cursus voor je doet, je krijgt alles in kleine stapjes, helder uitgelegd met een voorbeeld funnel, checklist, stappenplan. Je hoeft niet meer zelf te zoeken, je krijgt het op een presenteerblaadje aangereikt. Simpeler en fijner kan het niet.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.