fbpx

mijn plan van aanpak voor jouw succes!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien.

Je wilt meer continuïteit en ook meer zekerheid voor de toekomst. Wat is nu eigenlijk wat je echt wil en waar je echt goed in bent? Hoe kom je vandaag de dag aan nieuwe klanten? Hoe zorg je dat jouw klanten meer kopen en dat je jouw kostbare tijd zo goed mogelijk inzet?

Je wilt wel, maar je weet niet hoe. Je hebt geen kennis van marketing, je bent ook geen salespersoon en eigenlijk wil je gewoon lekker bezig zijn met je vak, waar je goed in bent! 

Je post wel op social, stuurt af en toe een nieuwsbrief, maar eigenlijk zit daar geen structuur in laat staan dat daar betalende klanten uit komen. 

Maar jij wilt de regie, je wil marketing inzetten, meer structuur aanbrengen in je communicatie, meer klanten werven en meer omzet genereren.

Ik help jou een heel jaar lang en je leer je alles wat ik weet voor slechts € 95,-!

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je weg te moeten zoeken in het hoe en hoe lastig het is om balans en structuur te vinden in je werkzaamheden. Elke keer opnieuw is het de uitdaging in hoe je binnen jouw markt opvalt en in contact kunt komen met je klanten. Hoe zorg je dat je van bezoekers, leads maakt en van leads klanten maakt die ook opnieuw bij je blijven kopen.

Toen ik zelf aan het begin van mijn carrière stond als marketeer deed ik het erbij, mijn hoofdtaak was binnendienst en daarnaast maakte ik brochures, deed ik het onderhoud van de website en organiseerde we eens per twee jaar een klantendag. Super leuk en dat werkte tot enkele jaren geleden prima.

Maar de markt, de mensen veranderen. Waar men vroeger zelf belde met een vraag, waar je vervolgens je verhaal kon doen, merk je dat het niet meer vanzelf gaat. Aanmeldingen voor de nieuwsbrief worden minder, afmeldingen nemen toe. Langzaam veranderde het koopproces en gaan mensen eerst zelf op zoek naar mogelijke oplossingen voor hun probleem. Inmiddels start 90% van de aankopen online, dat betekent dat online zichtbaar zijn belangrijker is dan ooit.

Inmiddels heb ik meerdere bedrijven mogen helpen en leren om met hun eigen kennis en passie in combinatie met e-mailmarketing, hun bedrijf te laten groeien. Meer contact te hebben met klanten, meer omzet te halen uit bestaande klanten en daarmee ook de klantbeleving een enorme boost te geven.

En dat kun jij ook!

Dus wil jij ook graag

 

 Je bedrijf laten groeien en ontwikkelen naar een versie 2.0.

Zekerheid over wie je bent als ondernemer, je toekomst en je inkomstenstroom.

Leren hoe jij de regie kunt nemen in verkoop.

Structuur en balans in je werkzaamheden.

Zelf leren hoe je marketing kunt toepassen voor je bedrijf.

Zonder stress werken.

En gewoon lekker bezig zijn met je passie, je vak.

Dan is mijn aanpak, mijn methode wat je nodig hebt!

WIL JIJ MIJN PLAN VAN AANPAK LEREN? 

Na jaren succesvolle marketingplannen te hebben gemaakt, kan ik jou precies vertellen

WAT je moet doen, HOE je dat stap voor stap opzet en WAAROM het werkt.

Ik leer je stap voor stap hoe je dit zelf kunt toepassen voor je bedrijf.

met mijn Online programma…

Krijg je 100% FOCUS in je business

Ga je KEUZES maken, zodat je bezig kunt zijn met wat je GELUKKIG maakt en je het geld OPLEVERT

Neem jij de REGIE over je toekomst, je inkomstenstroom en de GROEI van je bedrijf.

Krijg je STRUCTUUR en BALANS in je communicatie.

Wordt je ZEKERDER van jezelf als ondernemer

Vind je meer RUST en heb je minder STRESS

Jij wordt zelf MARKETING EXPERT!

“Ik geloof dat elke ondernemer, met of zonder kennis van marketing, kan groeien met behulp van marketing”

Dit is wat je allemaal krijgt

 

 • Ik leer je in een online trainingsprogramma met 7 lessen stap voor stap mee in alle stappen die jij moet zetten. Je kunt direct starten.
 • Je krijgt mijn complete marketingplan, inclusief communicatieplanning (t.w.v. € 95,-), video’s, werkboeken, voorbeelden en tips.
 • Je krijgt één jaar lang toegang, zodat je voldoende tijd hebt om alle stappen op je eigen tempo te doorlopen.
 • Je hoeft niet meer te wachten en te zoeken naar de manier om te groeien.
 • Je zult een enorme boost ervaren door er helemaal voor te gaan. Je krijgt energie, je voelt de drive, je gaat doen en je zult je zekerder voelen. Je gaat zien dat je echt kunt waarmaken wat je wil.
 • Jij wacht niet meer, je gaat het doen. We gaan het samen doen.
 • Geschikt voor ervaren ondernemers die hun bedrijf een boost willen geven, maar niet weten hoe.
 • Ook geschikt voor startende ondernemers die het meteen goed willen beginnen.
 • Ik doorloop deze aanpak zelf ook elke keer weer.
 • Mijn doelstelling is om dit hét online business boost programma te maken voor ondernemers.
 • Omdat ik het meteen groot wil neerzetten, het voor iedereen mogelijk wil maken kun je instappen voor een bijzonder lage prijs.

Normaal €595,-

nu slechts € 95,-

Dit unieke aanbod verloopt na

Nog even alles op een rij

L

online trainingsprogramma met 7 lessen

L

contentkalender 2019 én 2010 (t.w.v. € 25,-)

L

online support

L

mijn complete marketingplan

L

één jaar lang toegang

L

MAANDELIJKSE COACH CALL

L

Aanvullende tips en inspiratie

L

Handige templates en voorbeelden

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bevat 7 lessen. Hoe lang je erover doet is afhankelijk van de tijd die je eraan kunt besteden en hoeveel ervaring je hebt. Het is mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te volgen, omdat deze naadloos op elkaar aansluiten. Het doorlopen van mijn programma duurt doorgaans 2-10 weken.

Is er nog aanvullende software nodig?

Nee, in principe niet. Afhankelijk wat je wilt gaan inzetten als communicatiemiddelen en kanalen kan het zijn dat je software nodig hebt. Denk aan je website en e-mailmarketingsoftware. In mijn online programma geef ik meerdere opties op basis van mijn eigen ervaring en daar zitten ook gratis alternatieven bij.

Heb ik meteen toegang tot alle lessen?

Ja je hebt direct toegang tot alle lessen van mijn online programma. Ik adviseer je wel de lessen in de aangegeven volgorde te volgen, dit helpt je om efficiënt te werken en vaste werkwijze aan te leren zodat je ook in de toekomst deze manier van werken kunt hanteren.

Hoe krijg ik toegang tot het online programma?

Je krijgt inloggegevens van de academie, waarmee je kunt inloggen op je eigen omgeving. Van hieruit kun je het programma starten en direct doorgaan naar de lessen.

En wat als ik het binnen één jaar niet afgerond krijg?

Mocht er om wat voor reden dan ook het niet lukken om binnen één jaar de lessen succesvol te doorlopen, dan kun je contact met me opnemen en dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Het is mijn missie om jou te helpen, dus dat is wat ik doe!

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Heb je vragen over de inhoud of wil je advies vragen? Dan kun je al je vragen mailen naar support@marqetinge.nl of je kunt je vragen stellen in de besloten Facebookgroep. Daarnaast ben ik op werkdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur aanwezig in de chat op mijn website en organiseer ik één keer per maand een online coachcall waar je je vragen kunt stellen.

Wat als ik er niet uit kom en het mij niet brengt wat ik had gehoopt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat het moeilijker is dan verwacht en dat je er echt niet uitkomt. Ook dan help ik je verder en biedt ik je gratis een live 1 op 1 sessie aan om samen te kijken waar je vastloopt en hoe je hier mee verder kunt. Ik vind het belangrijk dat jij succesvol bent en dat je bedrijf kan groeien en je leert hoe je marketing kunt toepassen voor je bedrijf. Ik help je gegarandeerd!

Waarom zou ik deelnemen als alle informatie ook gratis op internet verkrijgbaar is?

Er is op internet heel veel informatie te vinden, te veel zelfs! Want waar begin je en hoeveel tijd stop je daar in? Het meeste van wat we willen weten is op internet te vinden, en soms is het ook heerlijk om gewoon lekker te Googelen en helemaal op te gaan in alles wat we tegenkomen. Dat ben ik helemaal met je eens, dat vind ik zelf ook heerlijk. Maar zakelijk gezien kost het veel tijd en is het veel makkelijker (en minder tijdrovend) als je een kleine investering doet en een uitgewerkt lesprogramma volgt. Want waarom zou je het wiel opnieuw willen uitvinden als ik dat al voor je heb gedaan?

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

meld je nu aan en start vandaag 

Wil jij ook meer klanten en omzet genereren?

Geef je bedrijf een boost met e-mailmarketing.
In dit e-book leg ik je uit hoe je met 9 stappen een kickstart maakt en direct resultaat boekt!