fbpx

Digital Growth Programma

Eindelijk afrekenen met technisch geneuzel in jouw marketing

Wil jij een marketing en salesproces wat lekker loopt en echt werkt? 

Creëer in 3 maanden een systeem met de beste tools en programma’s die samenwerken, waar jij geen omkijken meer naar hebt.

Ik help ervaren ondernemers met ambitieuze groeiplannen om hun marketing- en salesproces verder te automatiseren waardoor ze hun business professionaliseren, tijd besparen en ballast wegvalt.

Hoe zou het zijn als je bedrijf voor je werkt, zodat je ambities niet ten koste gaan van je lifestyle?

Niet steeds die eeuwige struggle van business of family.

Dat je je niet schuldig hoeft te voelen als je ongeduldig de tijd in de gaten houd, terwijl je op visite bent bij je zus. Maar dat je er écht bent.

Dat vakantie ook echt vakantie is (geen laptop die je altijd meesleurt of als een addict steeds je mail checkt).

Dat je ‘s avonds met een gerust hart in slaap valt, zonder te blijven malen over dat wat er moet gebeuren.

En eindelijk vertrouwen hebt in je ambitieuze groeiplannen, dat ze ook echt gerealiseerd gaan worden, zonder de ballast van detail geneuzel waar het steeds op vastloopt.

Your Business, your Life

Be The Leader

Je bent 100% in balans en je business draagt écht bij aan de beste versie van jezelf.

  • Je geniet meer met en van de mensen die je liefhebt.
  • Je hebt een normale werkweek.
  • Bent in het weekend vrij.
  • Feestjes overslaan is verleden tijd.
  • En elke voorstelling op school zie jij je kind schitteren. 

Uitgeteld en prikkelbaar op de bank ploffen ‘s avonds is er ook niet meer bij. 

Je geniet. Je straalt. Je leeft vol passie en zelfvertrouwen. 

Maar dat lukt alleen als je die stap naar een slimmer en efficiënt werkend bedrijf zet.

Met slimme tools die werk uit handen nemen, die onderling samenwerken, die contactmomenten genereren, je agenda doen vullen met waardevolle afspraken, omzet voor je binnenhalen en je business laten groeien. 

Niet van die blueprint sh*t en One Size Fits All Mess.

Maar op een manier die bij JOU past. Op JOUW voorwaarden.

Een gestroomlijnd bedrijf met een persoonlijke touch als verlengstuk van jezelf. 

Be The Leader! Een leider van je bedrijf en je eigen leven.

En sta elke dag vol trots voor de spiegel en voel “This is you and you nailed it!“

Jij weet…

dat als je zo doorgaat

… jij je eigen groei saboteert en je ambitieuze groeiplannen wel op je buik kunt schrijven.

… dat werk uitbesteden alleen maar meer tijd en geld kost, omdat het omslachtig werkt.

… het runnen van een business hard werken blijft, omdat je het jezelf niet makkelijker maakt.

Hi, ik ben Inge

The Automation Architect

Als multi-passionate heb ik een rugzak vol kennis, ideeën en een missie om bedrijven om hun business te transformeren naar een bedrijf dat lekker loopt, vóór hen werkt en groeit.

Ik geloof niet in Onze Size Fits All principes. Maar wel in de kracht van elke business als One Of A kind.

Ik ben een kei in Digitale Concept Creatie met een Human Touch en een verfrissende blik.

Koffie Addict. Energy Bom. Family Fan.
Ook dat.

"Inge is een gedreven vakvrouw in marketing. Wil altijd het beste, werkt minutieus en weet hoe de hazen lopen. Met haar hands-on mentaliteit kan ze goed kaderen en knopen doorhakken. Maar Inge is vooral heel aardig en betrouwbaar. Dat maakt haar een fijne sparringpartner om mee samen te werken aan mooie projecten."

Joop Derksen – Tact Communicatie

"Inge van Lieshout is een zeer talentvolle marketeer. Ik heb altijd heel graag samengewerkt met Inge. Haar enorme gedrevenheid en energie zet mensen in beweging. Ze brengt gemakkelijk structuur aan, maakt plannen en streeft deze ook na. Afwachten past niet bij haar, ze begint altijd alvast. Door haar enthousiasme en pro-activiteit houding neemt ze betrokkenen makkelijk mee. Ze is continue bezig met zichzelf te ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hiermee inspireert ze haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld! Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis – Health Coach Marjolein

"Inge helpt ons al geruime tijd op prettige - en succesvolle wijze bij strategische - en technische vragen over de optimale inzet van Sharpspring voor onze marketing. De samenwerking met Inge is laagdrempelig en waardevol!"

Damian Honders – ICC Consultants

"Ik ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met het programma van Inge aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? Het programma is top. Ik zeg doen!

Wendy Enthoven – Mudelli

"Ik beveel MarqetInge aan, omdat het inderdaad (zoals ze zegt) geen BLABLA kantoor is. Inge denkt in mogelijkheden en kan de wensen van de klanten goed vertalen naar de praktijk."

Yvonne Hagebols – Unidis

Easy as 1,2,3

Dit is hoe het werkt en wat je krijgt

Een programma voor het digitaliseren van je marketing- en sales voor ervaren ondernemers. Ik geef je 3 maanden lang intensieve 1-op-1 begeleiding.

Het resultaat is een geoptimaliseerd bedrijf dat lekker loopt en vóór je werkt. 

…zodat je kunt opschalen, tijd en geld overhoud en grip hebt op je business.

Stap 1: Kickstart Kick-off

We starten vanaf scratch. We weten wat jouw doelen zijn, we weten welke systemen je nu hebt en we hebben samen de knoop doorgehakt: dit is waar we meer van willen, dit willen we niet meer en dit gaan we anders doen.

Stap 2: Masterclasses

Elke maand is er een hele leuke Digital Discovery Sessie. Ik daag je op een creatieve manier uit, zodat je verder kijkt dan waar je nu staat Dat je mogelijkheden gaat zien die je nu niet ziet en je direct aan de slag kunt met jouw Next Step.

Stap 3: 1-op-1 sessies

Tijdens onze 1-op-1 sessies, zorgen we dat de resultaten die je hebt vastgezet, ook echt haalt. Je maakt een gigantische ontwikkeling door, zowel in business als persoonlijk. Je bent in control over jouw business die loopt als een malle. 

Je mag mij tussendoor via Whatsapp of mail vragen stellen als je vastloopt.

Bonussen

Bonus#1:

Leeromgeving

Je krijgt van mij concrete opdrachten en een ondersteunde leeromgeving. Jij en je business groeien stap voor stap en de tools inzet die jij nodig hebt om je business voor je te laten werken.

Bonus #2:

Consultancy Spreekuur

Om te zorgen dat jij niet vastloopt op technische vraagstukken, maar dat jij de flow waarin je zit kunt vasthouden en doorgaan waar je mee bezig bent, kun je mij claimen als consultant. 

Bonus #3:

Community

Samen met like minded ervaren en ambitieuze ondernemers die hetzelfde doel hebben als jij kom je in een groep waar je jouw great wins, prangende vragen en ervaringen kunt delen, good of bad.

Dit is wat je moet doen

Als je denk “This is it”

Plan een call in via onderstaande button, zodat we kunnen kijken of we een match made in heaven zijn. 

In 30 minuten stel ik je enkele vragen en jij mij. Geen mens en business is hetzelfde, dus ook het traject moet naadloos aansluiten op jouw doelen en wensen.  Je krijgt sowieso mijn inzichten en options voor jouw business.

Dus waardevol is het altijd! 

Ben ik niet de persoon voor jou of levert digitalisering niet het gewenste resultaat? Dan zeg ik dat. Ik vertel je ook wat je dan wél kunt doen. 

Beginnen? Plan een call.

FAQ

Heb je nog vragen?

Kan ik direct starten?
In principe wel. Als we het er over eens zijn dat ik je kan helpen met het bereiken van je doelen, dan plannen we direct de Kickstart Kick-off. De vervolgsessies plannen we in overleg.
Hoeveel 1-op-1 sessies krijg ik?
Je krijgt 3 sessies met mij alleen. Daarnaast kun je tijdens het Consultancy Spreekuur tijd met mij alleen blocken. En kun je mij altijd je vragen stellen of feedback vragen via WhatsApp en mail.
Wat mag ik verwachten van de leeromgeving?
In de leeromgeving vind je uitleg van meer dan 27 tools, van ActiveCampaign, het bouwen van een WordPress website met verschillende plugins, Woocommerce, webinar software, Canva, etcetera. Met daarbij handige templates, voorbeelden en tips.
Waarover gaan de masterclasses?
De masterclasses gaan over hele uiteenlopende topics. Dat kan zijn dat het gaat over het maken van een waanzinnige weggever, tot het ontleden van een succesvolle funnel voor bijvoorbeeld je weggever of het welkom heten van je klanten. Maar ook over specifieke tools en best practises.

De topics bepaal ik deels zelf, maar wil ik ook laten aansluiten op de vraag van mijn klanten. Dus jij zal zeker een aandeel hebben in de topics die aan bod komen.

Wat is de investering van dit programma?
De investering van dit programma is 2022 euro.
Kan ik werkzaamheden ook aan je uitbesteden?
Ja dat kan. Het programma is gericht op het zelf begrijpen hoe het werkt en het zelf doen. Technische vraagstukken kun je tijdens het Consultancy Spreekuur indienen en dan doen we dat samen of doe ik het voor je.

Zeg je, ja leuk Inge, maar ik wil dat jij de boel voor me inricht, dat kan ook. Dan kun je mij inhuren als consultant en dan doe ik het voor je. That’s also my job!

×