fbpx

De Marqeting Machine

Het ALL-IN marketing programma voor ondernemers

De deuren zijn tijdelijk gesloten

De Marqeting Machine heeft een MEGA update gekregen en er komt nog veel meer aan.

En de resultaten… die zijn HUGE! (neem maar eens een kijkje binnen de Facebookgroep).

Binnenkort ga ik de Marqeting Machine opnieuw lanceren. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je naam en e-mailadres achter, dan hoor je het direct.

Als ondernemer ben je een duizendpoot die elke dag weer bezig is om de boel draaiende te houden. Je doet wat je doet, vol passie en overgave en daar ben je goed in. De klanten die je helpt, zijn tevreden en dat geeft je een enorme energieboost!

Maar hoe kom je aan nieuwe klanten? Hoe kun je meer verkopen aan bestaande klanten? Zonder dat het ten kosten gaat van de quality-time met familie en vrienden of dat beetje me-time voor jezelf dat je ook hard nodig hebt.

Je bedrijf moet vóór jou werken en niet andersom.

Niet dromen maar DOEN!

Binnen één jaar miljonair, eindeloos reizen, nooit meer stress en dat met 1 vinger in je neus. Yeah right, dream on! Als het te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat het ook.

Als je daar naar op zoek bent, dan stop maar met lezen. Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ondernemen is keihard werken,  alleen moet je dat zo slim en efficiënt mogelijk doen. De juiste kennis, de juiste tools, de juiste stappen en de juiste support. En daar help ik je bij! 

Ik heb zelf al heel wat trainingen, cursussen en programma’s gevolgd. Ik wilde groeien, maar wat ik vooral nodig had is een stok achter de deur. Iemand die me motiveert en stimuleert om de volgende stappen te zetten, om door te gaan en het niet aan de kant te schuiven als het even niet lukt of uitkomt.

En daarom is mijn marketing programma ook anders dan anderen, het is een all-in programma met die stok achter de deur. Voor bikkels die van aanpakken weten!

DIT IS DÉ COMBINATIE VAN JOUW SUCCES

1. Het ALL-IN marketingprogramma

De Marqeting Machine is het all-in online programma waar jij leert hoe je marketing inzet voor jouw bedrijf. Ik geef je alle kennis en tools die je nodig hebt en leg alles stap voor stap aan je uit, zodat jij precies weet aan welke knoppen je moet draaien.

 • Je inzoomen op je ideale klant, zodat je super relevant bent met de content.
 • Je gaat je aanbod opnieuw opbouwen, zodat je inkomstenstroom blijft groeien.
 • Je gaat een gratis weggever maken, zodat je mailinglijst groeit.
 • Je leert hoe je landingspagina’s maakt, die zorgen voor leads en meer sales.
 • Je leert hoe je e-mail inzet voor jouw bedrijf, slim en eerlijk.
 • Je gaat automations aanmaken, zodat leads 100% automatisch klanten worden.
 • Je gaat je product of dienst promoten, zodat je gaat verkopen.
 • Je kijkt naar de resultaten, zodat je jouw Marqeting Machine kunt finetunen.

Bekijk een sneak preview

 

2. Jouw stok achter de deur

Dat ben ik, persoonlijk. Ik ben een doener, afwachten en iets laten versloffen is niets voor mij. Als jij samen met mij aan de slag gaat om van A naar B te gaan, dan doen we dat!

En ik heb er natuurlijk alleen maar baat bij als jij blij bent, resultaten boekt en jouw business gaat groeien. Dat is ook mijn missie en commitment aan jou. 😊

Ik help je met vragen, ik denk met je mee en geef je tips. Ik blijf je een jaar lang achter je vodden aanzitten, zodat je niet eens de kans krijgt om achterover te leunen voordat we bij B zijn. Ik mail, ik chat, ik bel als dat nodig is.

Je weet wat je aan me hebt. Ik ben geen mooiprater, maar kritisch en eerlijk.

Durf je het nog aan? 😉

 

INGE, DIT IS PRECIES WAT IK NODIG HEB… WAAR KAN IK ME AANMELDEN?

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen.

Maar helaas wist ik niet hoe ik dit voor elkaar moest krijgen, en bleef het dus op de plank liggen.

Toen kwam de Marqeting Machine!

Met het programma van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. Je leert hoe je een email en marketing funnel maakt en je krijgt veel informatie en tips.

In een paar dagen was mijn e-book al 46 keer gedownload!

Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt.
Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis

Health Coach Marjolein

“Een enorme energie en gedrevenheid die je echt in beweging zet. Een fijne structuur en planning, zodat je de plannen die je nastreeft ook waar maakt. Inge inspireert!”

Chantal Linders

Greenhabit

“Het is echt leuk om de opdrachten in de Marqeting Machine te doen en de opdrachten zijn heel duidelijk. Het moederbedrijf in Duitsland is zelfs zo enthousiast, dat ik dit ook daar mag gaan inzetten”
Rogier Doornhein

Fusselastic

“Inge is en enthousiaste vrouw die met veel energie die je vooruit helpt. Denkt mee en geeft overzicht welke stappen te nemen.

Email automation is bij Inge in goede handen. Met twee mails had ik 123 betaalde leden die mij ruim € 300,- extra omzet per maand opleveren. Daarnaast heb ik ruim 300 gratis leden.

Tip; Ga eens een kop koffie met Inge drinken.”

Marcel Wiegerinck

Fotoclub.nl

“Ik ben heel blij met de Marqeting Machine. Op een fijne manier wordt alles uitgelegd via filmpjes en tekst.

Daarbij krijg je opdrachten, zodat je bij het begin gaat beginnen om te starten met je bedrijf. Het krijgt steeds meer vorm, omdat je een fijn stappen plan hebt.

En ik ben nog maar bij module 2 van de 7 dus kun je nagaan.

Het is echt een aanrader als je iets wil gaan starten met mailing of online of landingspagina en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Dan is er de Marqeting Machine. Echt Top. Die laat je overal over nadenken.”

Sonja van den Maegdenbergh

Ontbijt je fit met Sonja

“Je krijgt een verfrissende combinatie van interesse, verdieping in de branche en klantgroepen met een goed gevoel voor toonzetting en inzet van nieuwe technieken voor marketing.

Werken met Inge is bijzonder prettig: direct, open en resultaatgericht.”

Janko Elstgeest

Strech Performance

Ik wil hetzelfde voor jou.

Jij kan dit doen. Met de online lessen, mijn ondersteuning en die van de geweldige club ambitieuze ondernemers die al meedoen. Je zult sneller vooruitgang boeken – dat garandeer ik je.

Voor minder dan € 1,70 / dag wordt dit een van de beste investeringen die je doet om ervoor te zorgen dat de boodschap die jij wilt delen met de wereld niet verloren gaat.

Met dat in gedachten wil ik je een belangrijke waarschuwing geven.

Onthoud, het aanmelden voor € 595,- eenmalig sluit vanavond om 23.59 uur. Daarna gaat de prijs aanzienlijk omhoog, omdat ik zoveel extra waarde aan het toevoegen ben in de Marqeting Machine en dat blijft groeien. Als jij nu instapt blijf jij meegroeien. En ik zie dat er een hele hechte band is tussen alle deelnemers die nu meedoen.

Wat doet De Marqeting Machine precies?

Als jij bezig bent met klanten, met dingen die je graag doet en waar je goed in bent. Dan is de Marqeting Machine, 24/7, druk voor jou aan het werk.

 • De Marqeting Machine genereert doorlopend nieuwe leads
 • De Marqeting Machine bouwt een relatie op met je leads
 • De Marqeting Machine is altijd bezig om van leads klanten te maken
 • De Marqeting Machine levert jou continue nieuwe klanten en omzet op
 • De Marqeting Machine zorgt dat jij je tijd slim besteed
 • De Marqeting Machine neemt dus veel werk uit handen

Een machine die je helemaal instelt en afstemt op jouw behoeften, die precies doet wat jij nodig hebt. Bekijk een sneak preview

 

Dat noem ik nou slimme marketing die zorgt dat je bedrijf vóór jou werkt.
Want dit gaat 100% automatisch, dit richt je één keer in en dat werkt 24/7 voor je.
Ook als jij geen zin of tijd hebt.

DIT KRIJGT JE MET DE MARQETING MACHINE…

Maandelijkse Coaching, één jaar lang

Je doet het niet alleen, we doen het samen. Samen met mij en andere ondernemers die deze stap zetten.

Elke maand staat er een online coachmoment gepland. Je kunt je vragen vooraf met me delen of live stellen. We gaan samen online, delen onze kennis en ervaring.

Zo word je geïnspireerd door anderen en inspireer jij anderen.

We bespreken vragen, zoomen in op cases en je krijgt extra tips.

Kies je voor SAMEN, dan plannen we elke maand een 1-op-1 coachsessie in. 

 

De Marqeting Machine Community

In de community met andere ambitieuze ondernemers kun je vragen stellen, ervaringen en kennis delen, mijlpalen delen en vieren en nóg meer inspiratie op doen. Je leert van anderen hoe zij hun Marqeting Machine hebben ingericht, zodat het voor ze werkt.

En natuurlijk doe je ook nieuwe connecties op en bereid je je netwerk uit.

 

Directe ondersteuning via de Live Chat

Weet je even niet meer hoe je verder moet of heb je gewoon een technische vraag. Je kunt direct je vragen in de live chat stellen, zodat je niet hoeft te wachten, maar meteen door kunt.

In de online leeromgeving, als je bent ingelogd, is de chat-funtie ingeschakeld. Ik weet hoe belangrijk het is, dat als jij tijd vrijmaakt om er

Op werkdagen ben ik tussen 10.00 uur en 16.00 uur beschikbaar en heb je me echt nodig in de avond of een keer in het weekend. Natuurlijk ben ik er voor je.

Dat is het voordeel dat ik ook die ambitieuze ondernemer ben die van aanpakken weet. 😊

 

En natuurlijk toegang tot het Online Programma

De Marqeting Machine bestaat uit 6 modules met uitleg, video’s, opdrachten, voorbeelden, tips en handige tools.

Module Je ideale klant

In deze eerste module ga je helemaal inzoomen op je klant. Om echt relevant te kunnen zijn moet je weten wat je klant beweegt, dat is de basis van alles wat jij gaat opzetten en uitwerken, je aanbod, je website en je e-mails.

Waar droomt hij of zij van, wat is is zijn probleem, wat zijn de consequenties en waarom zou hij wel of juist niet bij jou kopen.

Aan de hand van opdrachten krijgt jij dit helemaal inzichtelijk.

 • Je leert op een andere manier naar je klant kijken;
 • Je gaat je klanten in doelgroepen verdelen, zodat je ook echt relevant kunt zijn, wat conversieverhogend werkt;
 • Je gaat je klant visualiseren, zodat je ook echt een beeld krijgt bij wie je klant is en je makkelijker je content kunt maken.

 

 

Module Aanbod

Hoe ziet jouw aanbod eruit? Heb je 1 product of dienst, of heb je een hele waslijst?

In deze module ga je je huidige aanbod onder de loep nemen, zodat potentiële klanten laagdrempelig kunnen instappen om kennis met je te maken en klanten kunnen doorgroeien.

Daarnaast ga je een gratis weggever maken, waarmee je leads kunt genereren (potentiële klanten).

 • Je leert hoe het verkoopproces werkt en hoe je dit kunt inzetten voor je eigen business;
 • Je gaat je aanbod opnieuw opbouwen, zodat potentiële klanten laagdrempelig kunnen kennismaken en je klanten kunnen doorgroeien;
 • Je gaat bepalen wat voor gratis weggever je kunt inzetten en deze ga je ook maken, je leert waar een gratis weggever aan moet voldoen en welke tools je kunt gebruiken om deze te maken.

Module Website

Zonder website geen leads, zonder leads geen verkoop. Je website moet dus ingericht zijn op het genereren van leads en het stimuleren van een aankoop.

In deze module ga je leren HOE je zo’n landingspagina opbouwt en WAT je erop zet. 

 • Je leert hoe je goede landingspagina’s maakt en waar deze aan moeten voldoen;
 • je gaat dan ook een landingspagina en bedankpagina maken voor je gratis weggever en vervolg aanbod;
 • Je gaat je website koppelen aan Google Analytics en ActiveCampaign;
 • Je krijgt nog meer tips over hoe je je bestaande (of nieuwe) website kunt inrichten, zodat die volledig is gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten.

Maar je kunt ook een hele nieuwe website maken met WordPress i.c.m. het Divi thema, de licentie krijg je van mij lifetime gratis en ik leg je stap voor stap uit hoe je een WordPress website maakt en wat je daarvoor nodig hebt. 

Module ActiveCampaign

Om je leads op te volgen en 100% automatisch te converteren naar klant heb je e-mailcampagnes nodig. Maar hoe bedenk je een campagne en hoe werkt dat?

In deze module ga je leren hoe je een campagne of automation bedenkt en deze stap voor stap inricht.

 

 • Je gaat ActiveCampaign koppelen aan je website;
 • Ik help je met de technische instellingen, zodat je niet in de SPAM terecht komt;
 • Je gaat lijsten aanmaken en je contacten importeren;
 • Je gaat formulieren aanmaken en integreren met je website;
 • Je leert hoe je e-mails maakt, maar ook hoe je een goede e-mail opstelt;
 • En je gaat aan de slag met automations (of e-mailcampagnes) om te zorgen dat leads klanten worden. 

Module Promotie

Als je een super toffe gratis weggever hebt gemaakt en je hebt je aanbod klaar om te verkopen, dan moet je natuurlijk wel gezien worden en je moet je aanbod wel gaan lanceren.

In deze module ga je aan de slag met het promoten van je gratis weggever via advertenties en ga je je aanbod lanceren.

 

 • Je leert hoe je een productlancering met Social Media, mailings en Ads doet;
 • Je gaat goede mailings opstellen, met pakkende titels en een goede opbouw, zodat je mails geopend worden en respons opleveren;
 • Je leert hoe Google Ads en Facebook Ads werkt en je gaat je advertenties maken, zodat je mailinglijst gaat groeien.

Module Communicatieplanning

Om zichtbaar te zijn, moet je communiceren. Maar waarover ga je communiceren en hoe zorg je dat het geen dagtaak wordt.

In deze module ga je aan de slag met het maken van een communicatieplanning met structuur en balans. Zodat je weet wanneer en waarover je gaat communiceren. Dit brengt rust en structuur.

 • Je gaat je thema’s bepalen, zodat je een duidelijke boodschap uitdraagt;
 • Je gaat een vaste structuur opzetten, wat structuur brengt en meer binding met je volgers;
 • Je krijgt een waslijst met onderwerpen en titels, zodat je voor lange tijd genoeg inspiratie hebt voor je content;
 • En je leert welke tools je kunt inzetten om te plannen, zodat je vooruit kunt werken en daardoor minder ad-hoc bezig bent met communiceren.

 

Wil je een sneak preview?

Bekijk dan onderstaande video waarin ik je een korte sneak preview geef van de Marqeting Machine. 

 

“FUNNELS BOUWEN IS KLANTEN TROUWEN”

Met goede funnels (of automations), die je met de Marqeting Machine gaat bouwen, ga je een relatie opbouwen, zodat klanten zaken met je gaan doen en binding met je houden. Dat is hetzelfde als dat klanten met je trouwen, ze gaan de commitment met je aan en blijven je trouw.

Waarom een Marqeting Machine ook voor jou is weggelegd..

“Ik ben goed in wat ik doe, maar ik ben geen marketeer..”

Jij bent een topper in je vak, maar heb je echt geen flauw idee wat je met marketing aan moet. De gedachten alleen al geven je een soort van paniekaanval. Maar ondanks dat een-ver-van-je-bed-show is, weet je diep van binnen dat je zichtbaar moet zijn en op een andere manier aan nieuwe klanten moet komen.

Maar hoe werkt dat? En waar begin je? Hoe zorg je dat jij lekker bezig kunt blijven met je vak en dat je toch een machine hebt draaien die 24/7 voor je werkt. Die nieuwe klanten aanbrengt, zorgt dat potentiële klanten je leren kennen en dat je die waardevolle relatie opbouwt, dat je een stabieler inkomen krijgt wat je meer zekerheid geeft voor de toekomst.

Het allerbelangrijkst wat hiervoor nodig is heb je al, dat ben jij namelijk zelf. Jouw kennis, passie en ervaring. De rest ga je stap voor stap leren.

“Ik ben pas net gestart, is dit nu al belangrijk?”

Super gaaf en gefeliciteerd met deze belangrijke stap in jouw leven!

Maar weet je dat 68% van de startende ondernemers in de eerste 3 jaar failliet gaat, omdat ze het niet voor elkaar krijgen om voldoende inkomsten te genereren. Niet dat ik je bang wil maken, maar ik wil je wel bewust maken dat het belangrijk is dat je nadenkt over de manier waarop jij aan klanten gaat komen en hoe je zorgt dat jij je inkomsten binnenhaalt.

Slimme marketing is hierin de sleutel. Want met slimme marketing kun jij ook als startende ondernemer zorgen dat je direct zichtbaar bent, dat potentiële klanten met je in contact kunnen komen en dat je een relatie met ze opbouwt. Moet je verstand hebben van marketing? Nee hoor. Als jij weet wat je doet, waarom je dat doet en ambitieus bent, dan kun jij dit ook!

“Ik weet wel hoe het moet, maar het komt er niet van..”

Misschien gewoon omdat je het leuk vindt of dat je er in het verleden al wat mee hebt gedaan, maar kennis van marketing heb je al. Toch blijkt het lastig of kost het teveel tijd om marketing voor je bedrijf in te zetten. Want je weet ook dat alleen een website hebben geen enkele zin heeft. En dat andere bedrijven je aan alle kanten inhalen en dat er toch eindelijk écht iets moet gebeuren.

Dan kun je twee dingen doen. Je begint gewoon maar ergens en al Googlend probeer je de boel aan elkaar te breien. Wat je waarschijnlijk zeeën van tijd kost, die je eigenlijk niet hebt. Of je kiest ervoor om mijn programma te doorlopen waarbij ik je stap voor stap help, zodat je in een mum van tijd jouw Marqeting Machine hebt staan. Dan hoef jij je daar niet meer druk om te maken en kun je je tijd besteden aan dát waar jij blij van wordt.

 

Moet jij dit wel doen?

Je moet deze stap zetten als jij die ambitieuze ondernemer bent, die van aanpakken weet. 

 • Je als ondernemer meer uit jezelf en je bedrijf wilt halen.
 • Je voelt dat er meer mogelijk is dan wat je er nu uithaalt.
 • Je verlangt naar een bedrijf dat vóór jou werkt en niet andersom.
 • Je meer tijd wilt hebben voor jezelf, voor je gezin of voor vrienden.
 • Je vrijheid wilt om je eigen tijd in te delen en je eigen keuzes te maken.
 • Je de vrijheid wilt om nee te kunnen zeggen tegen die oh zo vreselijke klant.

 

Zonder dat je je potentiële klanten moet stalken als een opdringerige telemarketeer die je kosten wat kost als klant wil binnenslepen. Of oneindig veel afspraken moet plannen om uiteindelijk die ene klant binnen te halen. Maar juist dat klanten jou vinden om wie je bent en wat je doet. Je waarderen voor je expertise en ervaring.

Ben je klaar om te groeien en op ieder level te winnen? Om de beste versie van jezelf te zijn, je ambities waar te maken zonder dat het ten kosten gaat van je lifestyle? Dan is mijn programma – De Marqeting Machine echt iets voor jou. Je gaat een Marqeting Machine neerzetten, zodat je bedrijf 24/7 vóór je werkt!

 

“Ga voor de beste versie van jezelf en
creëer je eigen geluk”

Ben je klaar voor The Next Level?

Als je op zoek bent naar een manier om structuur en grip te krijgen op je bedrijf en de instroom van nieuwe klanten en omzet. Dat je dus meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen, zodat jij je ambities kunt waarmaken zonder dat het ten kosten gaat van jezelf en de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Dan ben jij zeker weten klaar voor The Next Level! En dat is de Marqeting Machine een must have voor jou.

 

Met de Marqeting Machine hoef jij..

 • geen kansen te laten liggen, omdat je er geen tijd voor hebt;
 • altijd als een malle pietje tussen de bedrijven door nog met je telefoon of laptop aan de slag;
 • je niet meer druk te maken om een lege agenda;
 • geen slapeloze nachten te hebben over je omzet en rekeningen;
 • geen tijd en geld meer te stoppen in dingen die niets opleveren.
 • niet meer te zoeken naar hoe ga ik aan nieuwe klanten komen..

Wat dat heb je nu gevonden! Dus je kunt nu je zoekactie stoppen, want je hebt gevonden wat jij nodig hebt om door te pakken. Je kunt je tijd beter besteden aan klanten, aan je gezin en vooral ook aan jezelf. Zodat jij je eigen geluk creëert en de beste versie van jezelf kunt zijn.

Maar wat doe je want je kunt nu kiezen:

 

 1. Niets doen: maar als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dan gaat er dus ook niets veranderen.
 2. Je gaat alles zelf uitzoeken: dat kan, maar daarmee verspil je een hoop kostbare tijd, die je beter in andere dingen kunt stoppen en het resultaat valt tegen.
 3. Je kiest voor mij: je investeert een eenmalig bedrag en in 4 weken heb jij een Marqeting Machine draaien die 24/7 vóór je werkt, zodat jij de rust en vrijheid krijgt waar je naar verlangt.

Nog een paar veelgestelde vragen…

 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bestaat uit 6 modules, je bent gemiddeld 8 uur per module kwijt. Hoe lang je erover doet is afhankelijk van de tijd die je eraan kunt besteden en hoeveel ervaring je hebt. Het is mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te volgen, omdat deze naadloos op elkaar aansluiten. De doorlooptijd is ongeveer 8 weken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker! Ik vind het belangrijk dat online- en e-mailmarketing voor elke ondernemer toegankelijk is, omdat het zoveel kansen biedt. Je kunt in termijnen betalen, zonder dat je meer gaat betalen. Je kunt in 2 en 4 termijnen betalen. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken. 

Is er nog aanvullende software nodig?
Ja, je hebt naast je website ook e-mailmarketingsoftware nodig. Mijn programma is gebaseerd op ActiveCampaign wat al start vanaf €9 per maand (bij een max. van 500 contacten. Verder geef ik veel gratis alternatieven voor software die je nodig hebt om bijvoorbeeld je beeldmateriaal te maken.

Klik hier om ActiveCampaign 14 dagen gratis te proberen.

Heb ik meteen toegang tot alle lessen?

Je kunt instappen op elk moment en je kunt direct aan de slag met de eerste twee modules. Om ervoor te zorgen dat je in de juiste volgorde werkt, komen er stap voor stap nieuwe lessen en modules vrij. Dit helpt je om efficiënt te werken in een logische volgorde.

Hoe krijg ik toegang tot het online programma?

Je krijgt inloggegevens van jouw leeromgeving. Van hieruit kun je het programma starten en direct doorgaan naar de lessen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Heb je vragen over de inhoud of wil je advies vragen? Dan kun je al je vragen mailen naar support@marqetinge.nl of je kunt je vragen stellen in de besloten Facebookgroep.

Daarnaast ben ik op werkdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur aanwezig in de chat op de leeromgeving en organiseer ik één keer per maand een online coachcall waar je je vragen kunt stellen.

Wat als ik er niet uit kom en het mij niet brengt wat ik had gehoopt?

Dat gebeurt niet, GELOOF ME! Maar als het dan toch zo is, dan help ik je natuurlijk verder. Ik ga jou helpen, zodat jij hoe dan ook je doel bereikt. Ik vind het belangrijk dat jij succesvol bent en dat je bedrijf kan groeien en je leert hoe je e-mailmarketing kunt toepassen voor je bedrijf. Als het dan nog niet werkt en je bent niet tevreden, dan krijg jij je geld terug.

Waarom zou ik deelnemen als alle informatie ook gratis op internet verkrijgbaar is?

Er is op internet heel veel informatie te vinden, te veel zelfs! Want waar begin je en hoeveel tijd stop je daar in? Het meeste van wat we willen weten is op internet te vinden, en soms is het ook heerlijk om gewoon lekker te Googelen en helemaal op te gaan in alles wat we tegenkomen. Dat ben ik helemaal met je eens, dat vind ik zelf ook heerlijk. Maar zakelijk gezien kost het veel tijd en is het veel makkelijker (en minder tijdrovend) als je een kleine investering doet en een uitgewerkt lesprogramma volgt. Want waarom zou je het wiel opnieuw willen uitvinden als ik dat al voor je heb gedaan?

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

Over Inge

Ik heb een hele (carrière)reis gemaakt om te komen waar ik nu ben. Vanuit de zorg, naar verkoop en uiteindelijk in 2013 mijn passie gevonden in marketing. Want ik vind het super interessant om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe je die met marketing kunt beïnvloeden. 

 

Afgelopen jaar in maart heb ik de stap gezet en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik wilde vrijheid, ik was klaar met de “loonslavernij”. Altijd haasten en waarvoor? Hoeveel tijd had ik nog voor mijn gezin, voor vrienden en familie, om even niks te kunnen doen, gewoon een boek te lezen op de bank of een Netflix-serie te kijken. Geen!

Ik had meer rust en quality time nodig. Ik wilde ook meer doen met wat ik te bieden heb, ik wil ondernemers helpen. Dus toen ben ik het avontuur aangegaan, want dat is het zeker.

Maar ik weet ook dat ongeveer 68% van alle startende ondernemers binnen 3 jaar stopt en ik wil daar niet ga ik zeker niet bij zitten. Mijn bedrijf moet en zal succesvol zijn!

Misschien heb ik geluk dat wat ik doe heel belangrijk is om een succesvol bedrijf neer te zetten, dus ik wist wat me te doen stond. Ik heb daardoor binnen een paar maanden ook mijn eigen bedrijf up and running. Zoals ik dat ook al jaren voor andere bedrijven deed. En zo kan ik ook jou helpen.

Ik kan jou helpen om meer uit je bedrijf te halen, want er is zoveel meer mogelijk!
Ik leer jou hoe je aan de knoppen draait van jouw marketingmachine, zodat je bedrijf vóór je gaat werken.
Zodat jij je eigen geluk kunt creëren en een betere versie van jezelf kunt zijn.