fbpx

Super handig in gebruik & 100% gratis

Contentkalender 2024

Elke dag ben je druk bezig met ‘social media’. Of je nu bezig bent met het bedenken van creatieve content of simpelweg de activiteiten van anderen volgt, het kan al snel veel tijd in beslag nemen. Maar maak je geen zorgen, want we hebben de perfecte oplossing voor je! Maak kennis met onze onmisbare contentkalender voor 2024, een waardevol hulpmiddel dat jouw social media strategie naar een hoger niveau tilt, en het beste is: het is helemaal gratis te downloaden.

R

Agenda- en lijst formaat

R

De structuur voor het hele jaar ingevuld

R

Inhaakdagen 2024

R

Makkelijk aanpasbaar in Excel

R

Supertips voor content

Meer handige tips als aanvulling op je contentkalender

Ontdek meer waardevolle inzichten en versterk je contentstrategie door onze interessante blogs te lezen. In ons artikel “Zo creëer je pakkende onderwerpregels die je open ratio aanzienlijk verhogen” delen we diepgaande tips en trucs om je e-mailmarketing te verbeteren. Leer hoe je de juiste toon zet en de aandacht van je lezers vasthoudt vanaf het moment dat ze je nieuwsbrief ontvangen.

En als je je afvraagt “Wanneer moet ik mijn nieuwsbrief versturen?” hebben we het antwoord voor je in een andere boeiende blogpost. Leer hoe je het optimale tijdstip bepaalt voor het versturen van je nieuwsbrief, rekening houdend met factoren zoals doelgroepgedrag en demografische gegevens.