fbpx

Driedaagse Challenge “The Power of E-mail”

Voor ondernemers die de kracht van e-mail willen ervaren door het gewoon te doen!

Je hebt een bedrijf dat lekker loopt, je hebt leuke klanten en je hebt een leuk inkomen. Je mag zeker niet klagen. Maar je weet ook dat je kansen laat liggen, dat je meer uit je bestaande klanten kunt halen of dat je potentiële klanten op je mailinglijst hebt waar je niets mee doet.  Het is tijd is om deze kansen op te rapen. Maar hoe en wat…?

Je wil niet bellen of achter iedereen aanhobbelen met een glad verkooppraatje. Maar je wilt ook niet afhankelijk blijven van mond-tot-mond reclame en de toekomst van je business overlaten aan het toeval.

Dan is het tijd om mee te doen met deze driedaagse challenge en samen gaan we zorgen dat jij oprechte e-mails verstuurt die omzet en nieuwe klanten opleveren.

E-mail is magic al 50 jaar lang!

Oké, is dit hoe het nu gaat? 

N

Je weet dat je kansen laat liggen

N

Je verliest klanten aan concurrenten die wél zichtbaar zijn

N

Er komt veel binnen via mond-tot-mond reclame

N

Je vraagt je wel eens af óf en wát e-mail voor je business kan doen

N

Je inkomstenstroom is op goed geluk

N

Klanten nemen nog geen 10% af van wat jij te bieden hebt

Oké, het is tijd voor verandering! Het is tijd dat jij meer grip krijgt op je business en je inkomsten.
En dat je de kansen pakt die voor het oprapen liggen. 

Met “The Power of E-mail” Challenge gaat die deur voor je open. Durf jij die stap samen met mij te zetten?

Oh Yeah, ik ga ervoor>>

Dit mag je verwachten..

3, 4 en 5 maart (di, wo en do)

De challenge duurt drie dagen waarin we echt aan de bak gaan. Je gaat niet alleen maar luisteren en kijken, nee je gaat echt doen! Je gaat echte mails sturen naar je klanten en je mailinglijst.

E-mail en Instagram

Je ontvangt elke ochtend een mail met uitleg, tips, voorbeelden, templates, een video en een opdracht. Daarnaast is er een speciaal Instagram account waar je alles kunt volgen, je vragen kunt stellen en vooral ook je ervaringen kunt delen net als alle andere deelnemers.

Live Q&A

Op de laatste dag, donderdag 5 maart om 16.00 uur ga ik tijdens een live webinar alle vragen te beantwoorden, want ik kan me voorstellen dat die er zijn. De vragen kun je live stellen, maar je kunt ze ook vooraf met me delen.

100% gratis

Ik geloof in de kracht van e-mail en wil jouw graag helpen om die eerste stap te zetten. Ik weet dat als je hier echt mee aan de slag gaat, dat het vóór je werkt en dat je de kansen gaat pakken die er voor het oprapen liggen. Omdat ik je deze stap gun en ik wil je laten zien en ervaren wat e-mail kan doen voor je business, kun jij gratis meedoen.

Doe mee en win!

Als deelnemer van de challenge maak jij kans op gratis deelname aan de live ActiveCampaign Worksop op vrijdag 20 maart. We gaan in 1 dag de software inrichten en je eerste winstgevende funnel gaan inrichten. Samen met 9 andere ondernemers én mij gaan we knallen! Daarnaast krijg je een heel jaar toegang tot mijn online programma “Van bezoeker tot klant”, een programma waarin ik je stap voor stap uitleg en help om goede landingspagina’s te maken en e-mailmarketing in te zetten voor je business, zodat je van websitebezoekers klanten maakt. En daarnaast coach ik je een heel jaar lang, zodat jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om het vóór je te laten werken.

Zet jij de eerste stap vandaag?

Wat bereik je met de challenge?

N

Je ervaart zelf de kracht van e-mail

N

Je leert hoe je e-mail kunt inzetten voor jouw bedrijf

N

Je hebt 3 kant-en-klare e-mailtemplates

N

Je leert hoe je sterke e-mails maakt die je lezers raken

N

Je krijgt extra tips en inspiratie waar je verder mee kunt

N

De eerste reacties, afspraken en omzet komen direct binnen

Elke ondernemer met een mailinglijst of klantenlijst kan meedoen!

Hi, Inge is mijn naam

Van alles in één, 35 jaar, moeder, partner en ondernemer. Ik ben een kleine pittige tante die weet wat ze wil en daar ook 110% voor ga! En daar hebben mijn klanten ook profijt van.

Als jij wilt weten hoe je e-mailmarketing of automation wilt inzetten voor je bedrijf, zodat het vóór je gaat werken. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

I LOVE E-MAIL AND FUNNELS!

Hoe doe je mee?

1. Schrijf je in door je naam en e-mailadres achter te laten.

2. Je ontvangt een mail ter bevestiging en de naam van het Instagram account.

That’s It!