fbpx

Ik ben nu goed en wel 1,5 maand officieel voor mezelf begonnen. Wat een reis die ik al heb gemaakt en wat een inzichten heb ik al opgedaan! Ik ben begonnen met het idee om websites te maken en me te richten op online marketing. Gaandeweg ben ik gaan bouwen aan mijn businessplan, heb ik veel tijd gestopt in het creëren van content en ben ik met hele andere ogen (ondernemersblik) gaan kijken naar alles wat met marketing te maken heeft.

Van website en online marketing…

Mijn eerste idee om mee te starten was het maken van websites en het opzetten van een online trainingsprogramma waarmee ondernemers zelf online marketing kunnen toepassen voor hun onderneming. Super leuk, dacht ik.

 

Maar dat doen er zoveel! De ene naar de andere kwam ineens voorbij, ik dacht JA HOOR! Dat zal, heb ik een idee en dan doen dat er al honderden!

 

Wat doe je dan? Doorgaan of op zoek naar iets wat nog beter bij me past?

Naar Marketing Automation

Hoezo ben ik er niet eerder op gekomen? Marketing Automation! Ik ben er dagelijks mee bezig, ik vind het super leuk en iedereen om me heen zegt dat ik er goed in ben. Het is nog redelijk nieuw, er is vraag naar en ik ben in staat om met mijn kennis anderen te helpen!

 

Ik heb er al veel ervaring mee, ben goed in het opstellen van een digitaal marketingplan wat aansluit bij de ondernemersdoelstellingen en dat omzetten naar succesvolle en meetbare flows die leads genereren en converteren.

 

Voortschrijdend inzicht noemen ze dat. Al vind ik het een vreselijke uitdrukking, het is wel waar.

 

En weet je hoe makkelijk nu alles uit mijn vingers komt? Ik schud het uit mijn mouw, omdat het echt iets van mij is.

Tips en inspiratie! Wie wil dat niet?

Meld je dan aan voor mijn inspirerende mail die ik een of twee keer per maand verstuur.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je staat op de lijst!

Je kunt mijn bericht ook delen!