fbpx

activecampaign Workshop

winstgevende e-mailcampagnes in 1 dag

voor ondernemers die met e-mailmarketing van websitebezoekers klanten willen maken 

WANNEER?

Momenteel zijn er geen nieuwe workshops gepland.

E-mail is nog steeds hét meest effectieve om aankopen te stimuleren. En jij ziet het ook! Daarom ben je hier en kijk je naar de mogelijkheden om e-mailmarketing (ActiveCampaign) in te zetten voor je business. Waarschijnlijk heb je al een toffe website, ben je al actief op social media en stuur je een nieuwsbrief. Met of zonder resultaat.

Maar met e-mailmarketing ga je echt een paar stappen verder dan waar je nu staat. Je kunt op een hele effectieve manier, 100% automatisch, leads binnenhalen en deze converteren naar betalende klantenIs dat niet wat je wilt? Dat je websitebezoekers klanten worden, zonder dat jij daar 1-op-1 tijd aan kwijt bent. Precies! 

Meer klanten en omzet met winstgevende e-mails

Maar wat is e-mailmarketing?

Je komt online iets tegen dat je interessant vindt en je downloadt een checklist. Of je komt op een site met heerlijke recepten en je downloadt een e-book met 10 salades. En hop, de eerste mail heb je in je mailbox! 

De dagen en weken daarna krijg je nog meer e-mails met relevante informatie. Heb je de download niet geopend, dan krijg je een friendly reminder. En tussendoor nog een persoonlijk berichtje hoe het gaat en nog een relevante tip. Het uiteindelijke doel is dat jij een aankoop doet of je ergens voor aanmeldt.

Maar wel op een manier dat je de juiste boodschap op het juiste moment krijgt. Want als iemand je ten huwelijk vraagt bij de eerste date, dan zeg je ook nee. Toch?!

Ik kan het heel ingewikkeld uitleggen, maar dit is het.

 

Ben je er helemaal klaar mee:

 

N

Om als een kip zonder kop van alles aan marketing te proberen, zonder dat het iets oplevert?

N

Om veel geld te investeren in marketingbedrijven, zonder resultaat?

N

Om super veel tijd te stoppen in socials en maar hopen op een klant?

N

Om potentiële klanten te 'stalken' en smeken of ze klant willen worden?

N

Om 10 slagen in de rondte te werken en nog steeds te weinig verdienen?

N

Continue stress en slapeloze nachten te hebben? Je wilt rust en zekerheid!

N

Dat het allemaal maar meer vragen oproept? Je wilt antwoorden en resultaten!

Dan kan ik je helpen en ben je op de juiste plek!

“Ga met slimme marketing voor meer resultaat”

Wil jij een contante stroom aan nieuwe klanten en omzet?

Door regelmatig waardevolle e-mails te sturen aan contacten en slimme e-mailcampagnes in te richten,
creëer je niet alleen binding met je contacten, maar je zorgt ook dat ze 100% automatisch converteren naar betalende klanten.

 

E-mailmarketing zorgt ervoor dat:

Je websitebezoekers, die een e-mailadres achterlaten automatisch worden opgevolgd.

Je potentiële klanten je leren kennen, leuk gaan vinden en gaan vertrouwen. (know, like, trust)

Potentiële en bestaande klanten sneller en vaker aankopen doen.

Je een stabiel en groeiend inkomen genereert.

E-mailmarketing zorgt dat je mailinglijst geld oplevert.

 

Wil jij meer klanten zonder stress, hoofdpijn en te moeten leuren?

Met de ActiveCampaign Workshop maak je van websitebezoekers klanten, in 1 dag!

Wat ga je doen tijdens de ActiveCampaign Workshop?

Het wordt een intensieve en super productieve dag! We starten om 10.00 uur en de dag duurt tot ongeveer 17.00 uur. Tussendoor gaan we heerlijk lunchen en als de tijd het toelaat kunnen we een korte wandeling maken langs de Dommel.

 

  • Uitleg over e-mailmarketing, wat is het en hoe werkt het?
  • Landingspagina’s: hoe ziet een goede landingspagina eruit en wat zet je er op?
  • Basisinrichting: we richten de basis van ActiveCampaign in zodat alles goed ingesteld staat.
  • Contacten: we gaan contacten importeren en meteen in doelgroepen verdelen.
  • E-mails: je gaat een basistemplate opmaken en leren hoe je e-mails opstelt en verstuurt. Ook leg ik je uit waar een goede e-mail aan voldoet.
  • Formulieren: je gaat je eerst formulier aanmaken en deze koppelen aan je website.
  • Automatisering: of een e-mailcampagne. Je gaat je eerste campagne ontwerpen en inrichten
  • Rapporten: welke rapporten zijn er beschikbaar en wat zeggen die over je prestaties?

 

Aan het einde van de dag staat jouw eerste e-mailcampagne en is je e-mailmarketing up-and-running. Klaar om de eerste leads te converteren tot klanten.

Maar dat is nog niet alles..

Want ik weet ook dat er tijdens zo’n dag, zoveel informatie op je af komt dat het niet allemaal blijft hangen. Dat je in de weken en maanden daarna nog allerlei vragen hebt en dat je je e-mailmarketing nog verder gaat uitbouwen en dat het dan fijn is om iemand naast je te hebben, die je helpt en coacht. Daarom help ik je een heel jaar lang.

BONUS #1 Online Programma

Om alle kennis, voorbeelden, tips en inspiratie nog eens rustig en opnieuw door te nemen, krijg je één jaar lang toegang tot de module 4 Bouwen van mijn online masterprogramma De Marqeting Machine. In deze module leer ik je alles over converterende landingspagina’s en wordt alles van ActiveCampaign nog eens stap voor stap uitgelegd.

BONUS #2 Online coaching

Elke maand, één jaar lang, kun jij je vragen stellen tijdens de maandelijkse live (online) coachcalls. In deze live-sessies beantwoord ik vragen van deelnemers en is er de ruimte om cases te bespreken waarbij je tips en inspiratie krijgt. Deze sessies zijn ook beschikbaar in de leeromgeving om op een ander moment terug te kijken.

BONUS #3 Community

Als ondernemer is het fijn als je met gelijkgestemden nog eens kunt sparren of je vragen kunt stellen. Daarom krijg jij één jaar toegang tot de community waar je al je vragen kunt stellen en inspiratie kunt opdoen van andere ondernemers. Samen sta je sterker dan alleen.

Ervaringen van anderen…

"Een enorme energie en gedrevenheid die je echt in beweging zet. Een fijne structuur en planning, zodat je de plannen die je nastreeft ook waar maakt. Inge inspireert haar omgeving."

Chantal Linders – Greenhabit

"Je krijgt een verfrissende combinatie van interesse, verdieping in de branche en klantgroepen met een goed gevoel voor toonzetting en inzet van nieuwe technieken voor marketing. Werken met Inge is bijzonder prettig: direct, open en resultaatgericht."

Janko Elstgeest – Stretch Performance

"Ik vond de online training 'Digitale Marketingstrategie met ressultaat' heel praktijkgericht met een duidelijk stappenplan om te komen tot je uiteindelijke doel."⁠

Mark Linders

"Een echte "getting things done" insteek. Een fijne balans, en goede aansturing in de groep. Veel nieuwe inzichten vol nieuwe mogelijkheden en ideeën."

Dominique Vos – Bonsai Media

Over Inge

Ik heb een hele (carrière)reis gemaakt om te komen waar ik nu ben. Vanuit de zorg, naar verkoop en uiteindelijk in 2013 mijn passie gevonden in marketing. Want ik vind het super interessant om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe je die met marketing kunt beïnvloeden. 

 

Al ruim 6 jaar richt ik  me volledig op e-mailmarketing en marketing automation, een marketingtechniek die niet meer weg te denken is. Ik heb hier verschillende bedrijven mee op weg geholpen, van accountantskantoor tot fotograaf. 

Toch zijn er nog veel ondernemers die deze kans laten liggen, gewoon omdat ze niet goed weten wat het is, wat het kan betekenen voor hun bedrijf en hoe ze het toepassen. Daar breng ik verandering in, want je hoeft geen marketingexpert te zijn om online- en e-mailmarketing succesvol in te zetten!

Dus laat mij je helpen om met marketing een bedrijf neer te zetten dat vóór je werkt, om meer uit je bedrijf te halen. Want er is zoveel meer mogelijk, dat voel jij diep van binnen toch ook?

Dan kun jij doen waar je blij van wordt en een betere versie van jezelf zijn. Creëer je eigen geluk, dat begint met een succesvol en groeiend bedrijf. Ik gun het jou!

Meer over Inge, klik hier.

E-mailmarketing in 1 dag!

Nog een paar veelgestelde vragen…

 

Als ik wil meedoen, hoe gaat het in zijn werk?

Als jij de knoop hebt doorgehakt en je wilt meedoen met de ActiveCampaign Workshop, dan kun je je aanmelden via één van de groene buttons (of hier). Zodra de betaling is afgerond ontvang je twee e-mails, één met de bevestiging en factuur en één mail met de bevestiging van je deelname.

In de aanloop naar de workshop krijg je nog een mail met de voorbereiding.

Past dit wel bij mijn bedrijf?

In principe is e-mailmarketing voor elk bedrijf in te zetten. De manier waarop je het inzet kan per bedrijf verschillen, zo is het voor dienstverleners heel anders dan voor retailers of handelsbedrijven.

De workshop is voornamelijk gericht op bedrijven die een dienst aanbieden, in elke branche, in de vorm van bijvoorbeeld een advies, consult of coaching.

Twijfel je of de workshop aansluit op jou bedrijf? Stuur me dan een mail, dan kijken we samen of de workshop wel aansluit op jouw vraag.

Wat heb ik nodig tijdens de ActiveCampaign Workshop?

Om te kunnen deelnemen aan de workshop heb je een laptop nodig, een proefabonnement van ActiveCampaign en vooral veel goede zin en energie.

Het proefabonnement kun je nu al meteen aanvragen, maar in de mail je die ter voorbereiding ontvangt herinner ik je er ook nog even aan.

Vraag hier een proefabonnement aan voor ActiveCampaign (Mailblue) aan

Als ik na afloop vragen heb of ik kom er niet uit, kan ik dan ook bij je terecht?

E-mailmarketing is omvangrijk en daar komt veel bij kijken, het is dus heel logisch dat je vragen hebt. Ook als je na de workshop de basis hebt staan, ga je verder en zal je meer campagnes en mails opmaken en versturen. Met de bonussen help ik je één jaar lang vooruit. Je kunt dan al je vragen stellen tijdens de maandelijkse (live) coachingcalls en in de community. Door module 4 beschikbaar te stellen heb je alle kennis, informatie, tips en voorbeelden voor handen om ook na de workshop alle stappen één voor één door te nemen.

En natuurlijk is een een telefoontje om te bespreken waar je staat en waar je behoefte aan hebt is altijd een optie.

Hoe kan ik me voorbereiden?

In de weken vooraf aan de workshop, ontvang je een mail met enkele voorbereidingen zodat we het maximale uit de workshop halen.

Je hebt geen basiskennis van marketing nodig, want uitleg krijg je vooraf zodat je begrijpt wat we aan het doen zijn.

Kan ik de kosten zakelijk aftrekken?

De ActiveCampaign Workshop is een investering is voor je bedrijf. Dit zijn dus kosten die je zakelijk mag aftrekken. Je krijgt een factuur zodat je deze in je administratie kunt verwerken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is ook mogelijk om de workshop in 2 termijnen te betalen. Je betaalt hierdoor niets meer, je betaald dan twee keer € 198,50 excl. btw.

 

Wil je in 2 termijnen betalen? Klik dan hier.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.