fbpx

activecampaign Training

Word een expert in marketing automation met ActiveCampaign

Of je nu een groentje bent of een doorgewinterde pro, ik heb de juiste training voor jou, zowel online als op locatie. Versterk je kennis en vertrouwen, en zet stappen richting succesvolle marketingcampagnes. Het enige wat nog ontbreekt, ben jij!

ActiveCampaign
Training op locatie

Tijdens deze ActiveCampaign training, neem ik je aan de hand van jouw businesscase mee door de mogelijkheden van ActiveCampaign, zodat je direct ziet hoe je de functionaliteiten toepast in de praktijk.

Daarnaast krijg je na afloop toegang tot de online ActiveCampaign-training, waarin ik alle onderdelen stap voor stap uitleg met video, voorbeelden en templates. 

Hoeveel tijd moet ik zelf investeren?

Je kunt ervoor kiezen om het uitvoerende werk zelf te doen, of aan mij uit te besteden. Besteed je het aan me uit, dan hebben we eens per 2 weken een korte meeting van ongeveer 1 uur en soms vraag ik je wat input te geven waar je af en toe 1-2 uur mee bezig bent. Over het hele traject ben je ongeveer 8 -12 uur tijd kwijt. 

Wat is de investering?

Ik werk op projectbasis met een vaste prijs. Doordat ik dit traject zo vaak heb gedaan, werk ik met een vaste prijs. De prijs hangt af van de keuze zelf het uitvoerend werk doen of uitbesteden. Waarbij je kunt kiezen om het ineens te voldoen of in termijnen te betalen.

ActiveCampaign
Training Online

Met deze praktische, stap-voor-stap training leer jij in een handomdraai hoe je ActiveCampaign kunt inzetten voor je business, zonder dat het een blok aan je been wordt. 

Ik neem je mee door de basics van e-mailmarketing, funnels en ActiveCampaign. Na de training ben jij een ActiveCampaign Expert voor je eigen business en ben jij in staat om je e-mailmarketing zelf te managen.

Welke marketing automation software moet ik hebben?

Ik werk voornamelijk met SharpSpring en ActiveCampaign. In sommige gevallen kan ik ook ondersteunen bij Hubspot en Spotler. 

Kan ik je ook inhuren op projectbasis of uurtarief?

Ik geloof dat marketing automation een groeiproces is, daarom ga ik vaak een samenwerking aan met klanten met een vast maandbedrag gebaseerd op output. 

Andere samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar.

Kan ik ook mijn huidige inrichting laten optimaliseren?

Zeker! Heb je al een account, dan is optimalisatie altijd het vertrekpunt. Ter voorbereiding op de strategiesessie, inventariseer ik de huidige systemen. Vervolgens werk ik een optimalisatie- en dataplan uit, wat we gaan implementeren. 

Inge Manders

Over mij als trainer

Ik ben Inge, een marketing automation specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het werken voor grote en kleinere organisaties en ondernemers in allerlei branches.

Ik heb door de jaren heen gezien én ervaren wat werkt op het gebied van marketing automation. Het is niet alleen de technologie, maar ook de menselijke inzichten die een belangrijke rol spelen om maximaal resultaat te behalen.

Mijn missie is om deze twee werelden samen te brengen en de mogelijkheden van marketing automation te benutten om organisaties te laten groeien.

Ik heb veel bedrijven mogen helpen om succesvol aan de slag te gaan met o.a. ActiveCampaign. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring met jou te delen, zodat ook jij succesvol kunt zijn met marketing automation in ActiveCampaign.

Wat komt er tijdens de training aanbod:

\

De basisinstellingen, velden, tags, tracking, etc.

\

Contacten, bewerken, importeren, segmenteren

\

Lijsten aanmaken en segmenteren

\

Mailings aanmaken en dynamische content

\

Landingspagina's & formulieren

\

Wat je allemaal kunt met automations

\

Het werken met deals en taken

\

Rapportage mogelijkheden

Wil je meer weten over mijn ActiveCampaign trainingen en afstemmen wat het beste past voor jou? Neem dan contact met me op via onderstaande button. Je kunt me bellen, mailen, maar ook meteen een online kennismakingsafspraak inplannen.