fbpx

Wil jij

de ActiveCampaign skills zelf ownen voor jouw business?

Leer hoe ActiveCampaign werkt. Online. Video’s. Voorbeelden. Templates. Tips. Alles op een heldere manier stap voor stap uitgelegd. 

ActiveCampaign of Mailblue. Waarschijnlijk ben je er zelf aan begonnen, onder het mom van “dat fix ik wel ff”. Je bent gewoon begonnen en binnen no-time ben je het overzicht kwijt. Klopt het of niet?

ActiveCampaign moet je leren kennen en stap voor stap leren inzetten voor je business.
Anders gaat het nergens aan bijdragen, maar wordt het juist een blok aan je been.

Hoe kun je ActiveCampaign inzetten op een manier die bij jou past, zonder dat het een blok aan je been wordt?

Door het volgen mijn mijn Online ActiveCampaign training. 😉

What’s in it for you?

Met deze praktische, stap-voor-stap training leer jij in een handomdraai hoe je ActiveCampaign kunt inzetten voor je business, zonder dat het een blok aan je been wordt. 

Ik neem je stap voor stap mee door de basics van e-mailmarketing, funnels en ActiveCampaign. Na de training ben jij een ActiveCampaign Expert voor je eigen business en ben jij in staat om je e-mailmarketing zelf te managen.

Je zult zien en ervaren dat het helemaal niet zo moeilijk en bovendien superfun is! I know for sure – jij gaat AAN!

Dit gaan we doen tijdens de training…

Alle basisinstellingen zetten we goed

We koppelen ActiveCampaign aan je website

We importeren bestaande contacten

We maken lijsten, velden en tags aan

Een eerste funnel uitwerken en inrichten

Je creëert een e-mailtemplate in eigen huisstijl

En nog veel meer…

Naast die hele waardevolle online training, heb ik 2 extra bonussen waarmee jij je een krachtige leadgeneratie flow kunt opzetten.

BONUS #1:

Masterclass Gratis Weggevers

Jij krijgt direct toegang tot de Masterclass Gratis Weggevers om een super waardevolle, One of a Kind weggever te maken waarmee je supergoede leads gaat genereren.

BONUS #2:

Laat je mailinglijst groeien

Jij krijgt 19 manieren die je direct kunt inzetten om je mailinglijst te laten groeien en je weggever kunt promoten. Kleine toevoegingen en details waar jij nog niet aan hebt gedacht, zonder dat je hoeft te schreeuwen.

{

Yvonne Hagebols

“De training is zo duidelijk, alles stap voor stap uitgelegd. Ik heb ActiveCampaign nu zo onder de knie.”

Jenneke de Roos

“Inge is duidelijk en neemt de tijd, vragen tussendoor worden meteen goed uitgelegd. Voor mij is het een verheldering de Marqet-Inge werkt. Meer dan waard voor je geld. Inge nogmaals bedankt voor deze mooie en leerzame training.”

Voor wie?

Voor iedereen die klaar is met zelf aanmodderen en het nu in één keer goed wil neerzetten. En aan de slag wil met ActiveCampaign en het binnenhalen van nieuwe klanten op een manier die bij je past. Van budgetcoach tot nagelstyliste. 

 

Deze ActiveCampaign e-mail marketing cursus zorgt dat e-mailmarketing een onderdeel wordt van jouw bedrijfsstrategie, zodat jouw bedrijf  gestaagd groeit.

Veelgestelde vragen

 

Wat als ik niet mag komen in verband met verkoudheid of corona?
Als jij door corona(verschijnselen) niet kunt komen dan wens ik je natuurlijk eerst beterschap💐 en dan schuift jouw plekje door naar een volgende workshop. (Elke maand wordt er één gepland dit jaar).
Is ActiveCampaign hetzelfde als Mailblue?

Ja, Mailblue is een bedrijf dat ActiveCampaign onder de naam Mailblue  uitdraagt. De software is precies hetzelfde. Mailblue is o.a.  ActiveCampaign Nederland. Deze training is ook in het Nederlands evenals de Funnel Succes Formule (online programma). 100% Activecampaign nederlands.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt.

Wat heb ik nodig tijdens de ActiveCampaign workshop?

Tijdens de workshop heb je een laptop nodig, toegang tot je website en een proefaccount van ActiveCampaign.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt en neem ik persoonlijk contact met je op om even af te stemmen wat je wilt en nodig hebt, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de workshop.

Krijg ik dan wel voorbeelden van funnels?

Zeker weten! Tijdens de workshop laat ik een aantal voorbeelden zien en gaan we per deelnemer individueel een blauwdruk maken van jou eigen authentieke funnel, die je vervolgens stap voor stap gaat inrichten tijdens de workshop.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Nadat je je hebt aangemeld krijg jij direct toegang, je krijgt hiervoor inloggegevens per e-mail. Ook krijg Je per mail een factuur voor je administratie.

Waar kan ik terecht met vragen?

Bij mij! 🙂

Al jouw vragen kun je aan me stellen per e-mail of in de besloten Facebookgroep waar jij toegang tot krijgt. 

 

Kan ik ook een training op locatie krijgen?

Dat is zeker een mogelijkheid. Wil je bijvoorbeeld een training voor meerdere collega’s tegelijk, dan is het veel slimmer (en milieuvriendelijker) als ik jullie kant op kom. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op door te mailen naar info@marqetinge.nl

Is het ook mogelijk om een maatwerktraining te krijgen?

Wil je een op maat training die helemaal is toegespitst op jouw bedrijf/team? Tof! Neem dan contact met me op door te mailen naar info@marqetinge.nl

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

Hi, ik ben Inge

Een enthousiaste, betrokken marketing professional voor ondernemers zoals jij.

Ik zit al ruim 10 jaar in het marketingvak en ben sinds 2019 zelfstandig ondernemer. Ik doe dit al ruim 6 jaar voor grote en kleinere bedrijven in allerlei branches. Van fotografen tot coaches, softwarebedrijven, magazines en accountantskantoren.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van dienstverlenende ondernemers om een groeiend en winstgevend bedrijf neer te zetten dat vóór hen werkt.