fbpx
 

Marqeting Scan

Online- en e-mailmarketing advies op maat

Advies

Wil je marketing succesvol inzetten, maar weet je niet hoe dat werkt voor jouw bedrijf? 

Je hebt een website, post regelmatig op je socials en misschien stuur je zelfs al nieuwsbrieven. Toch heb je het gevoel dat het niet veel toevoegt en dat er meer mogelijk is dan wat je er nu uithaalt.

Je weet alleen niet goed wat je precies anders of beter kunt doen dan dat je al doet.

Dan is de Marqeting Scan een perfecte start. Jij krijgt een adviesplan, 100% op maat met een concreet plan van aanpak.

Van € 695,- nu voor slechts € 197,-

Advies

Zet de volgende stap in je business!

Krijg tips, advies, voorbeelden en handvatten waarmee jij NU kunt doorpakken!

Denk of voel jij dit:

Ik heb al zoveel tijd en geld gestopt in mijn marketing, maar het levert niets op.

Op welke socialmediakanalen moet ik actief zijn? En wat post ik dan op mijn socials?

Ik zou ook niet weten hoe ik bij mijn doelgroep in beeld kom, mijn likes zijn meestal mensen die niet in mijn doelgroep vallen.

Ik zou niet weten wat ik nog meer kan doen om zichtbaar te zijn.

Mijn website? Daar gebeurt niet veel, ik heb er nog geen enkele klant door gekregen.

Ik heb geen idee wat ik op een landingspagina moet zetten, ik ben niet zo’n schrijver.

En e-mailmarketing? Ik weet niet, ik hou niet zo van die funnels. Ik vind het zo spammerig en ik zie niet hoe het iets kan bijdragen aan mijn bedrijf.

Allemaal vragen waar ik je antwoord op geef tijdens de Marqeting Scan,
zodat jouw marketingactiviteiten wél resultaat opleveren!

Als jij tenminste toe bent aan de volgende stap in marketing.

Ik ben toe aan de volgende stap>>

“Zorg dat je bedrijf vóór je werkt, door marketing op een slimme en efficiente manier in te zetten.”

Wat is de Marqeting Scan? 

Je krijgt online- en e-mailmarketing advies 100% gericht op jouw business, zodat jij precies weet wat je te doen staat.

Ik kijk naar:

  • Je bedrijf: waar zit je kracht, wie is je klant en hoe kun je dit inzetten.
  • Je website: hoe zorg je dat jouw website een leadgenerator is.
  • Je mails: hoe kun je deze nóg beter inzetten, zodat ze omzet opleveren.

Verder geef ik suggesties voor gratis weggevers die je kunt inzetten om je mailinglijst te laten groeien, wat voor kennis en inspiratie kun je delen in je mails en je posts op je socials.

Al die tips, verbeterpunten, handvatten, voorbeelden verzamel ik voor je in een document wat ik je na afloop toestuur en dat nemen we door tijdens een 1-op-1 meeting (online) waar je ook nog al je vragen kunt stellen. 

{

Caroline van Menk

“De Marqeting Scan van Inge heb ik als prettig en compleet ervaren. Inge is iemand die met veel kennis en ervaring en mensen vanuit haar hart en deskundigheid begeleidt. De scan vond ik goed en to the point. Ik heb haar feedback als gedegen en ondersteunend ervaren en ze heeft me goede tips gegeven. Het was een fijn gesprek wat me vertrouwen heeft gegeven dat ik op de goede weg ben en tevens handvatten heeft geboden hoe ik verder kan. Ben je op zoek naar iemand die je goed advies geeft, kennis van zaken heeft en werkt vanuit haar hart dan heb je aan Inge een hele goede.”

Reinier de Jong

“Met de Marqeting Scan legt Inge duidelijk uit met welke stappen je je bedrijf kan onderscheiden met marketing. In een half uur weet je precies wat je moet gaan veranderen om je doelgroep te bereiken en je omzet te verhogen. Dit heeft ons bedrijf enorm geholpen. Tevens ontvang je een rapport van alle op en aanmerkingen zodat je meteen aan de slag kunt. Wat wil je nog meer?”

Richard Jeltema

“Ik heb al met heel wat coaches gewerkt, maar ik heb met de Marqeting Scan al zoveel meer praktische en waardevolle tips gekregen waar ik direct mee aan de slag kan. Echt heel erg bedankt!”

Chantal Linders

“Een enorme energie en gedrevenheid die je echt in beweging zet. Een fijne structuur, zodat je de plannen ook waar maakt. Inge inspireert haar omgeving.”

Dominique Vos

“Een echte “getting things done” insteek. Veel nieuwe inzichten vol nieuwe mogelijkheden en ideeën.”

Wil jij dat marketing wél resultaat oplevert en je bedrijf laat groeien?

Marketing is onmisbaar voor een succesvol bedrijf en wordt door veel ondernemers onderschat. Het feit dat jij op deze pagina bent, betekent dat jij ergens van binnen weet dat er meer mogelijk is en dat marketing kan bijdragen aan jouw succes en de groei van je business. Maar de grote vraag is hoe!

  • Hoe kan marketing bijdragen aan jouw succes?
  • Wat heb je hiervoor nodig en hoe zet je marketing in voor jouw bedrijf?
  • Hoe weet je wat voor jou werkt en welke keuzes je moet maken?
  • Hoe zorg je dat je je website, je socials en je offline activiteiten met elkaar in verbinding brengt? 

Herkenbare vragen? Dan weet je dat dit de juiste stap is om te nemen! 

Van € 695,- nu voor slechts € 197,-

Dit is voor iedereen die praktisch en doelgericht aan de slag wil met marketing, zonder dure marketingbureau’s in te schakelen of tijdrovende trainingen te volgen. Van budgetcoach tot fotograaf. Jij ontdekt hoe je marketing inzet, zodat je bedrijf vóór je gaat werken.

Veelgestelde vragen

 

Als ik de Marqeting Scan wil laten uitvoeren, hoe gaat dat in zijn werk?

Nadat je de Marqeting Scan hebt besteld, krijg jij per e-mail een korte vragenlijst waarin ik bijvoorbeeld de URL van je website en social media profielen vraag. Zodra ik het formulier van je ontvang, ga ik aan de slag en duik ik helemaal in je business. Mocht ik informatie missen of verder willen doorvragen, dan neem ik contact met je op. Van daaruit schrijf ik een persoonlijk plan van aanpak met verbeterpunten, tips, inspiratie, voorbeelden en een concrete actielijst die jij voor de voet kunt wegwerken.

Als ik het plan naar je toestuur, krijg je van mij meteen de link naar mijn online agenda, zodat jij onze 1-op-1 meeting kunt inplannen en wij samen het plan doorlopen. Je hebt dan direct de mogelijkheid om alle vragen te stellen.

Als ik na afloop vragen heb of ik kom er niet uit, kan ik dan ook bij je terecht?

Natuurlijk! Marketing is een vak apart, ondanks dat je het misschien heel leuk vindt, kan het soms best lastig zijn om het in de praktijk toe te passen. En daar kan ik je bij helpen, misschien is een eenvoudig telefoontje waarin ik wat korte vragen beantwoord voldoende. Maar daarnaast kun je ook met mijn online programma “De Marqeting Machine” aan de slag, waarin ik je stap voor stap meeneem in de wereld van marketing  en jij zelf leert hoe je marketing kunt inzetten voor je bedrijf, van social media tot e-mailmarketing. En ik geef regelmatig een Mailblue Workshop, waarbij je in 1 dag e-mailmarketing hebt ingericht met een winstgevende automation.

Een telefoontje om te bespreken waar je staat en waar je behoefte aan hebt is altijd een optie.

Zijn de kosten zakelijk aftrekbaar?

De Marqeting Scan is een advies wat een investering is voor je bedrijf. Dit zijn dus kosten die je zakelijk mag aftrekken. Je krijgt een factuur zodat je deze in je administratie kunt verwerken.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.