fbpx
Selecteer een pagina

Wil jij…

automatisch nieuwe klanten aantrekken?

Kijk niet verder!

Deze Funnel Methode heeft alles wat jij nodig hebt om nieuwe klanten op de automatische piloot aan te trekken jouw business naar de Next Level te brengen.

Dit is de realiteit

Jij wilt gewoon bezig zijn met je vak!

Je bent geen marketeer.

Je bent geen computernerd.

Je bent geen copywriter.

Als je bent zoals ik was, heb je een bedrijf waar je van houdt en het enige wat je wilt, is zoveel mogelijk mensen bereiken, zodat je een nog grotere impact kunt hebben.

Je wilt ook heel graag goed geld verdienen en niet meer dan 30 uur per week werken.  Omdat vrije tijd en financiële vrijheid zijn waarom je bent gaan ondernemen.

Maar overal waar je kijkt, zie je coaches die je precies vertellen wat je wel en niet moet doen, omdat het “voor al die anderen al zo goed heeft gewerkt” terwijl jij he-le-maal niet mee wilt in een one size fits all principe.

En marketingprogramma’s of trainingen die je volgt zijn óf niet volledig genoeg en helpen je geen stap vooruit óf je wordt overladen met informatie en een takenlijst waardoor je helemaal dichtslaat.

En als je een beetje op mij lijkt … wil je doen waar je goed in bent en mensen helpen.

IK DENK DAT HET TIJD IS DAT WE EEN ANDERE AANPAK KIEZEN, JIJ NIET?

Hi, ik ben Inge

Een enthousiaste, betrokken marketing professional voor ondernemers zoals jij.

Ik zit al ruim 10 jaar in het marketingvak en ben sinds 2019 zelfstandig ondernemer. Ik doe dit al ruim 8 jaar voor grote en kleinere bedrijven in allerlei branches. Van fotografen tot coaches, softwarebedrijven, magazines en accountantskantoren. 

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van dienstverlenende ondernemers om een groeiend en winstgevend bedrijf neer te zetten dat vóór hen werkt

Als je klaar bent om je bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten binnen te halen door slimme marketingtools in te zetten, lees dan zeker verder. 

{

Inge legt alles goed uit en helpt je altijd weer vooruit

“Inge en haar programma hebben mij aangezet tot nadenken, welke kant ga je op met je bedrijf en begin bij het begin. Alle stappen worden doorlopen.

Ook op technisch gebied alles over e-mailmarketing en alles wat je nodig hebt zit er in, het zit goed in elkaar en alles wordt goed uitgelegd. En loop je vast, dan is Inge er om je weer vooruit te helpen. Inge een fijne vrolijke dame die meedenkt in oplossingen. Ik raad het iedereen aan die vastloop met bedrijf of het bedrijf een boost wil geven.”

Sonja van den Maegdenberg – Ontbijt je Fit met Sonja

www.ontbijtjefitmetsonja.nl

Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.

“In 1 woord WAUW!! Op mijn doelen lijstje stond namelijk al een hele poos een e-book maken en mijn email marketing daar aan koppelen. Van Inge leer je stapsgewijs hoe je dit voor elkaar krijgt. In 1 maand was mijn e-book al 214 keer gedownload en de eerste nieuwe klanten hebben zich gemeld!

Inge is ook altijd bereikbaar voor een vraag, wat natuurlijk heel fijn is als je er even niet uit komt. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd.”

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis – Health Coach Marjolein

www.healthcoachmarjolein.nl

Ik vind het vooral zo bijzonder dat Inge alsmaar waarde blijft delen.

Ik ben zo blij dat ik voor mijn bedrijf MUDELLI met het programma aan de slag ben gegaan. Hierdoor kan ik nog meer naasten van verslaafden bereiken en ze helpen om hun negatieve spiraal te doorbreken. Inge geeft zoveel tips om mijn onlinemarketing op gang te krijgen. Er gaat een wereld voor me open. Ik vind het vooral zo bijzonder dat ze alsmaar waarde blijft delen. Bijvoorbeeld over hoe ik dingen aanpas op mijn website, hoe ik om kan gaan met social media. De maandelijkse coachcalls zijn ook top, zowel individueel als in de groep. Wil je ook meer klanten en aan de slag met e-mailmarketing? De Funnel Succes Formule is top. Ik zeg doen!

Wendy van Enthoven – Mudelli

www.mudelli.nl

Stap voor stap

Funnels inzetten voor je bedrijf kan heel erg simpel zijn

Focus

De eerste stap focus aanbrengen in je business. – het is krachtig, het geeft je nieuwe inzichten en het is de basis voor alles wat je gaat bouwen.

Ontwerp

Aan de slag met het bedenken en ontwerpen van je funnel, zodat jij precies weet wat je nodig hebt en goed voorbereid verder kunt.

Creëer

Nu is het tijd om de landingspagina, weggever en andere benodigdheden te gaan maken, zodat je efficiënt en zonder oponthoud aan de slag kunt. 

Bouw

Time to build your funnel! Dit stelt nu helemaal niets meer voor. Het inrichten van je funnel is nu letterlijk een puzzeltje leggen. Kind kan de was doen! 

Ook je website, je weggever en andere handige tools die je voor je business kunt inzetten leg ik aan je uit, zodat het hele plaatje klopt. Let’s go digital!

en... Next

Alle stappen doorlopen? Tijd voor de volgende stap, welke funnel kies je nu om je bedrijf te laten groeien. Welke funnel levert je het meeste op en gaan we mee aan de slag.  Is deze funnel ook klaar, dan pakken we door met de volgende. Stap voor stap.

Funnel Succes Formule is een coachingsprogramma van 12 weken die de jungle van funnels doorbreekt om jou om te toveren tot Funnel Expert voor jouw business, zodat jij weet hoe je authentieke en winstgevende funnels kunt creëren voor jouw business.

Zonder 24/7 bezig te zijn met marketing, nog 20 andere cursussen te moeten volgen of handenvol geld uit te geven aan derden.

Dit is wat we gaan doen tijdens het Funnel Succes Formule programma 

Focus in je business

Dit is een proces met 4 stappen die je helpen helderheid en focus te krijgen in je bedrijf, zodat je weet waarom je doet wat je doet, voor wie je dat doet, wat jouw onderscheidend maakt en wat je wilt bereiken.

Kickstartsessie - Live via Zoom

Samen met de andere nieuwe deelnemers doen we een aftrap, zodat je weet wat je mag verwachten en welke stappen je kunt gaan zetten. Maar ook om meteen een buddy te vinden om deze reis samen mee te maken. 

Creëer authentieke funnels

Funnels die jouw business laten groeien met klanten en omzet, funnels om juist meer binding te creëren of tijd te besparen. Keer op keer bepaal je de volgende stap waar je aan gaat werken voor opnieuw groei.

Masterclasses

Volg één van de masterclasses om nog meer verdieping te krijgen over een specifiek onderwerp zoals gratis weggevers of juist nieuwe skills aan te leren voor weer een stukje persoonlijke groei.

Maandelijkse coachcalls

Sluit aan bij de maandelijkse coachcalls om vragen te stellen, feedback te krijgen en te brainstormen, zodat jij lekker door kunt met het proces dat je doorloopt. 

Tech Spreekuur

Loop je vast op techniek? Haak even in op het tweewekelijkse spreekuur, zodat ik je snel weer op weg kan helpen door het voor je te doen of het aan je uit te leggen. 

100%Je loopt weg met …

 

Helderheid – over: wie. Wat. Waarom. Hoe. En ook je WHY en unieke positie in de markt.

De structuur van aanbod – opgebouwd op een manier die logisch is en je potentiële klanten door een proces leidt waardoor ze meer, en meer en meer willen.

Geoptimaliseerde website – voor betere vindbaarheid en maximale conversie.

Jouw eigen authentieke funnels – zodat ze je boodschap en business versterken en jij op een oprechte manier kan ondernemen die bij je past.

ActiveCampaign Expertise – met alle video’s en uitleg leer jij stap voor stap alles over ActiveCampaign en ontpop jij tot ene ware ActiveCampaign Expert.

Marketingmiddelen – zodat je een bedrijf kunt bouwen dat op de automatische piloot draait terwijl jij het werk doet dat er echt toe doet. (Je gratis weggever, webinar en zelfs video’s.)

Structuur en balans in je communicatie – met duidelijke thema’s, een waslijst aan titels en een handige planningstool, zodat social media easy is en zorgt voor de groei van je bereik en het genereren van leads.

Een 24/7 draaiend marketingproces dat vóór je werkt.

 

Je gaat van het gevoel “als een kip zonder kop maar wat te doen”, naar 100% IN CONTROL en SUCCESVOL.

 

“Met het programma en ondersteuning van Inge kon ik snel reuze stappen zetten naar het next-level online-ondernemen. Mijn website is 1 maand omgetoverd tot een ware marketing machine.”

Heidi

“Inge is een doorgewinterde marketeer met een talent om ondernemers succesvol te maken. Bovendien een positieve persoonlijkheid met bijna onuitputtelijke energie.”

Bert-Jan

“Je krijgt een verfrissende combinatie van interesse, verdieping in de branche en klantgroepen met een goed gevoel voor toonzetting en inzet van nieuwe technieken voor marketing. Werken met Inge is bijzonder prettig: direct, open en resultaatgericht.”

Janko

Funnel Succes Formule Is Perfect Als Je…

 

 • Coach, trainer, adviseur, consultant fotograaf bent of een ander vorm van dienst aanbiedt en een shortcut naar succes wilt zonder teveel poeha en blabla. Een praktisch groepsprogramma waarmee je blijft groeien. 
 • Net gestart bent als ondernemer en je wilt je bedrijf meteen een kickstart geven om je droom te bereiken en al het zoek en pluiswerk overslaan.
 • Klaar bent met het “blijven hangen” en uitstellen en nu écht aan de slag wilt. 
 • Klaar bent om all-in te gaan, focus aan te brengen en een online aanbod, funnels en bedrijf neer te zetten waarmee je meer kunt doen in minder tijd. 

Een korte recap van wat er in de Funnel Succes Formule zit:  

Online Kickstartsessie met alle nieuwkomers, zodat je altijd een buddy hebt (t.w.v. € 197,-)

Online leeromgeving met video's, voorbeelden, download en werkboeken (t.w.v. 497,-)

Meer dan 27 handige tools uitgelegd, om jouw business optimaal te digitaliseren (t.w.v. € 997,-)

Maandelijkse coachcalls, waar je al je vragen kunt stellen en feedback kunt vragen (t.w.v. € 1.140,-)

Wekelijks Tech Spreekuur, waar ik je met technische issues vooruit help.

Dagelijks support via chat en speciale facebookgroep.

Totale Waarde: € 2.831,-

Doe Mee Met De Anderen + Word Een Funnel Expert Voor Jouw Business voor maar 297 euro eenmalig.

Antwoord Op Al Je Vragen

 

Hoe lang heb ik toegang?

Hoe klinkt, voor altijd, lifetime. 

Heb ik meteen toegang?

Zeker weten! Zodra je jezelf hebt aangemeld, krijg je toegang met de inloggegevens die ik je toemail.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Dit is precies voor jou als:

 • Je klaar bent met proberen, zoeken en aanrommelen en nu eindelijk stappen te gaan maken.
 • Je de uitdaging durft aan te gaan om nieuwe stappen te maken, dingen te  doen die misschien een beetje eng zijn en out of the box te denken.
 • Je er voor durft te gaan en je commitment geeft om de komende 12 weken aan de slag te gaan (in kleine stapjes) en een ondernemer te worden die in zijn/haar kracht gaat staan.

Dit is niets voor jouw als je:

 • te druk bent om de stapjes te volgen en te leren hoe je een slim en efficiënt bedrijf inricht m.b.v. funnels.
 • op zoek bent naar blauwdrukken die je alleen maar hoeft te importeren, zonder dat ze bij je passen en een verlengstuk zijn van jouw bedrijf.
 • een gelukszoeker bent, die zonder het werk wel veel geld wil verdienen.
 • op zoek bent naar snelle ActiveCampaign Cursus. (dan kun je beter mijn ActiveCampaign workshop volgen)
Wat maakt dit programma anders dan andere funnel programma's?

Het is anders omdat het geen Onze Size Fits All methode is die jou dwingt om dingen te doen die niet bij je passen. Het is een formule die jou authentieke funnels leert creëren, die passen bij jou en je bedrijf en je helpen om stap voor stap je bedrijf te laten groeien, professionaliseren en slimmer in te richten zodat het ook tijd bespaart. Ik zorg dat je het proces begrijpt, zodat de oneindige mogelijkheden van funnels gaat ontdekken.

Ik heb nog nooit iemand gezien die dit op deze manier uitlegt. Dit is een vorm van procesdenken die uit de automatiseringswereld komt, die ik mix het met de kracht van marketing.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Je kunt al je vragen stellen in de besloten Facebookgroep, op werkdagen in de live chat binnen de leeromgeving én je kunt altijd je vragen mailen naar support@marqetinge.nl.

Ik ben A-technisch, kan ik dit wel?

Juist dan is dit dé oplossing. Je kunt er eigenlijk niet omheen dat je aan de slag moet met e-mailmarketing voor je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maakt. En dát is wat de Funnel Succes Formule voor je doet. Je hoeft niet meer zelf te zoeken, je krijgt het op een presenteerblaadje in kleine stapjes aangereikt. Simpeler en fijner kan het niet.

En wat als ik het niets vind?

Eerlijk? Ik heb nog niemand gehad die er niets van heeft geleerd en geen mega-stappen heeft gezet.

Maar wanneer je echt vastloopt en het gevoel hebt dat het geen goeie fit is, dan overleggen we dat en kijken we naar de mogelijkheden.

Voor mij is het belangrijk dat ik jouw kan helpen groeien.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

×