fbpx
 

ActiveCampaign Training

Winstgevende en authentieke funnels in één dag

Training

Krijg jij ActiveCampaign niet onder de knie? En wil jij leren hoe het écht werkt met authentieke funnels?

Of je e-mailmarketing wilt inzetten voor je bedrijf is niet de vraag, maar wel hoe je dat zo snel en succesvol mogelijk kunt in richten op een manier de bij je past én echt iets bijdraagt aan je business. 

Zelf proberen en “uitvogelen” kan, maar kost veel tijd en dan is nog maar de vraag of het lukt en iets oplevert.

Hoe fijn zou het zijn als ik zorg dat jij ActiveCampaign in één dag up-and-running hebt. En hoeveel tijd zou het je besparen?

Training

“E-mailmarketing, een constante stroom aan nieuwe klanten en omzet

Door waardevolle e-mails te sturen aan leads op het juiste moment en slimme e-mailcampagnes in te richten, creëer je niet alleen binding met je toekomstige klant, maar zorg je er ook voor dat ze automatisch klant worden.

Dat is e-mailmarketing 2.0

Wat gaan we doen tijdens de ActiveCampaign Training?

Het wordt een hele productieve dag van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Inclusief een heerlijke lunch.

Vooraf krijg je enkele mails waarin ik de basis aan je uitleg, zodat we tijdens de workshop de diepte in kunnen gaan en jij aan het einde van deze dag een ingerichte funnel hebt staan.

De kracht van deze workshop zit in het feit dat we als groep gaan inzoomen op jou funnel, hoe je daar een unieke twist aan kunt geven, waarmee je authentiek bent en het een verlengstuk is van je bedrijf. Je gaat dus geen standaard riedeltje uitgelegd krijgen, waardoor jij huiskomt en denk “ja leuk, maar hoe werkt dat nu voor mij?”. 

En nog veel meer…

Alle basisinstellingen zetten we goed

We koppelen ActiveCampaign aan je website

We importeren bestaande contacten

We maken lijsten, velden en tags aan (om te segmenteren)

Een eerste funnel uitwerken en inrichten

Je creëert een e-mailtemplate in eigen huisstijl

BONUS #1: Masterclass Gratis Weggevers

BONUS #2: Hoe bouw je een landingspagina?

BONUS #3: Funnel Creatie Cursus

Ik realiseer me maar al te goed dat er tijdens deze dag veel gedaan word, dat er veel op je af komt en dat er juist in de weken en maanden erna heel veel vragen op je af komen. Ook zul je zien dat wanneer je de smaak te pakken hebt, meer gaat doen met e-mailmarketing en dat het fijn is al je iemand naast je hebt die je helpt en coacht. Daarom krijg jij na deze live-workshop, één jaar lang toegang tot de Funnel Creatie Cursus waarin ik je alles stap voor stap uitleg, met video’s, voorbeelden, templates en tips. Én kun je al je vragen aan me stellen.

Waar en wanneer? 

Waar? Bij D’n Kleine Dommel in Nuenen

Wanneer? Zaterdag 24 juli

Tijd? 10.00 uur – 16.00 uur

Inclusief lunch en trainingsmateriaal

Meld je aan voor slechts € 247,-

Let op. Maximaal 6 deelnemers in verband met de Corona maatregelen.

Voor wie?

Voor iedereen die geen weken of maanden wil frutselen en One Size Fits all troep wil inzetten, maar wel aan de slag wil met ActiveCampaign en het binnenhalen van nieuwe klanten op een manier die bij je past. Van budgetcoach tot nagelstyliste. Jij gaat ActiveCampaign in één dag ontdekken en inrichten, zodat jij klaar bent om leads te genereren.

 

Deze ActiveCampaign e-mail marketing cursus zorgt dat e-mailmarketing een onderdeel wordt van jouw bedrijfsstrategie, zodat jouw bedrijf  gestaagd groeit. 

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via één van de buttons hierboven.

Nadat je je hebt aangemeld is jouw plek 100% zeker gereserveerd. Je krijgt per mail een factuur voor je administratie en een bevestiging met de locatiegegevens. Ook krijg je direct toegang tot de Funnel Creatie Cursus en kun je alvast een kijkje nemen. In de dagen erna krijg jij enkele mails, met onder andere een vragenlijst, zodat ik de in workshop kan toespitsen op jou vraagstuk. En je krijgt ondersteunende video’s en uitleg ter voorbereiding, zodat je weet wat je nodig hebt, welke stappen je al kunt nemen en jij helemaal bent voorbereidt op de workshop.

Wat als ik niet mag komen in verband met verkoudheid of corona?

Als jij door corona(verschijnselen) niet kunt komen dan wens ik je natuurlijk eerst beterschap💐 en dan schuift jouw plekje door naar een volgende workshop. (Elke maand wordt er één gepland dit jaar).

Wat heb ik nodig tijdens de ActiveCampaign workshop?

Tijdens de workshop heb je een laptop nodig, toegang tot je website en een proefaccount van ActiveCampaign.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt.

Is ActiveCampaign hetzelfde als Mailblue?

Ja, Mailblue is een bedrijf dat ActiveCampaign onder de naam Mailblue  uitdraagt. De software is precies hetzelfde. Mailblue is o.a.  ActiveCampaign Nederland. Deze training is ook in het Nederlands evenals de Funnel Succes Formule (online programma). 100% Activecampaign nederlands.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt.

Kan ik ook een training op locatie krijgen?

Dat is zeker een mogelijkheid. Wil je bijvoorbeeld een training voor meerdere collega’s tegelijk, dan is het veel slimmer (en milieuvriendelijker) als ik jullie kant op kom. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op door te mailen naar info@marqetinge.nl

Is het ook mogelijk om een maatwerktraining te krijgen?

Wil je een op maat training die helemaal is toegespitst op jouw bedrijf/team? Tof! Neem dan contact met me op door te mailen naar info@marqetinge.nl

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

ActiveCampaign nederland