fbpx
Selecteer een pagina

Wil jij

een winstgevende ActiveCampaign funnel inzetten in 1 dag?

Leer hoe ActiveCampaign werkt, maar vooral hoe je authentieke en winstgevende funnels maakt voor jouw business. No Onze Size Fits All troep! 

Hoe kun je wistgevende funnels inzetten die authentiek zijn voor je bedrijf, zonder technisch gedoe?

De meeste ondernemers die funnels inzetten voor hun bedrijf gebruiken standaard formats die ongeveer op iedere hoek van de straat te verkrijgen zijn. Sommige zijn er heel succesvol mee, maar veel ook niet. 

In alles wat jij doet als ondernemer, ben jij anders dan alle andere in jouw branche. Jij bent authentiek en dat is dan ook precies de reden waarom klanten bij jou kopen en niet bij een ander. Je wilt mensen, (potentiële) klanten, die online met jou in contact komen op een manier ontvangen en behandelen, zoals je dat ook zou doen wanneer je ze in real-life ontmoet. Enthousiast, warm, liefdevol en met respect. Dus helemaal zoals jou! 

De enige manier om dat online met funnels te doen, is door funnels als verlengstuk in te zetten voor je business en dus GEEN One Size Fits All troep te gebruiken. 

Het heeft niets te maken met jou intentie

Het is een gebrek aan kennis, tijd, al het technisch gedoe, de ontbrekende “stok achter de deur” en alle Onze Size Fits Alle troep die je voorgeschoteld krijgt. Allemaal factoren die meespelen en je geen stap verder helpen.

En wat je allemaal al hebt geprobeerd…

  • Webinars gekeken
  • E-books gedownload
  • (Online) Cursussen gevolgd
  • Templates gedownload
  • Lid geworden van allerlei community’s

Maar nog steeds heb je niet de juiste knoppen weten in te drukken dat het voor jouw business werkt, maar vooral dat je je er ook goed bij voelt en doorpakt.  

 Je twijfelt of je het moet gaan uitbesteden, maar dat kost handen vol geld, wat je eigenlijk niet hebt of kunt missen. En kom op “Ik moet dat toch prima zelf kunnen” – dat is wat je denkt en voelt. 

Met proberen, aanmodderen en One Size Fits All Funnels gaat jouw business dus NIET groeien.

Nee dat word em niet, daarover ben je het toch wel met me eens.

Je wilt je tijd en energie besteden aan klanten, jezelf en andere belangrijke dingen in je leven. Niet aan het frutselen met e-mailmarketingsoftware. Wat ook nog eens zwaar frusterend is, omdat het meestal niet goed wat het moet doen of je krijgt het niet gevonden wat je aan het zoeken bent.

Je bent op zoek naar een manier waarop je SIMPEL en SNEL funnels kunt maken die AUTHENIEK en WINSTGEVEND zijn, zodat… 

  • … je geen uren of dagen als een freebee-gek allemaal info aan het verzamelen en doorspitten bent, maar meteen de juiste info en denkwijze voorgeschoteld krijgt
  • … je ook geen weken bezig bent om zelf iets te knutselen, wat uiteindelijk niets brengt.
  • … je geen endelang en duur traject hoeft te volgen, maar up and running bent in 1 dag.
  • … je ook snapt wat je aan het doen bent en het kunstje kunt herhalen

 

Is dit wat je ECHT zoekt? Dan is dit de enige manier om dat voor elkaar te krijgen:

ActiveCampaign

Funnel Workshop

In 1 dag ActiveCampaign- en Funnel Expert voor je eigen business!

De kracht van deze fysieke workshop zit in het feit dat we als groep gaan inzoomen op jouw funnel, hoe je daar een unieke twist aan kunt geven, waarmee je authentiek bent en het een verlengstuk is van jou en je bedrijf. Ik ga je dus geen standaard riedeltje opdreunen, waardoor jij thuiskomt en denk “ja leuk, maar hoe werkt dat nu voor mij?”.

We gaan 1 dag samen aan de slag en knallen. Ik neem je stap voor stap mee door de basics van e-mailmarketing, funnels en ActiveCampaign. En jij gaat na de workshop naar huis gaat met een ingerichte Custom Made Funnel die je kunt lanceren en het fantastische “Hell Yeah, ik kan dit!” -gevoel.

Je zult zien en ervaren dat het helemaal niet zo moeilijk en bovendien superfun is! I know for sure – jij gaat AAN!

{

Merel Groeneveld

“Waardevolle dag! Een goede stok achter de deur om vóór de datum van de workshop zelf al zoveel mogelijk te leren in de online omgeving waar je toegang toe hebt. Vervolgens is het tof en leerzaam om te zien hoe Inge voor elke deelnemer persoonlijk een schets maakt van de funnel. Wat is voor jou de beste optie. Inge heeft enorm veel kennis van ActiveCampaign en weet het ook nog eens op een heldere (dummy-proof 😉) manier aan je te leren. En niet onbelangrijk: de sfeer tijdens de workshop is ongedwongen. Kortom: een gezellige, nuttige en leerzame workshop.”

En nog veel meer…

Naast die hele waardevolle dag, heb ik 3 extra bonussen waarmee jij je hele online business kunt inrichten. 

BONUS #1: Online ActiveCampaign Cursus

Jij krijgt één jaar lang toegang tot de ActiveCampaign Cursus (online) waarin ik je alles stap voor stap uitleg, met video’s, voorbeelden, templates en tips. Én kun je al je vragen aan me stellen.

BONUS #2: Masterclass Gratis Weggevers

Jij krijgt direct toegang tot de Masterclass Gratis Weggevers om een super waardevolle, One of a Kind weggever te maken waarmee je supergoede leads gaat genereren. 

BONUS #3: Succesvolle Salespagina’s

Jij een document waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je een succesvolle salespagina opzet voor je product, wat je er in zet en in welke volgorde, zodat klanten staan te trappelen om van je te kopen. 

Dit is wat we gaan doen…

Ik geloof in jouw online succes!

De ActiveCampaign training is 1 dag, samen met andere ambitieuze ondernemers knallen en jij naar huis gaat met een converterende funnel voor je business.

Jij bepaald zelf welke funnel je wilt gaan inrichten (bijv. de opvolging van je weggever, welkom nieuwe klanten, begeleiding online programma). Ik geef je vooraf persoonlijk advies, zodat jij weet wat je nodig hebt en zo het maximale uit te workshop kunt halen. We gaan brainstormen, schetsen, schrijven en creëren. En natuurlijk heerlijk lunchen en connecten met andere toffe ondernemers.

Alle basisinstellingen zetten we goed

We koppelen ActiveCampaign aan je website

We importeren bestaande contacten

We maken lijsten, velden en tags aan

Een eerste funnel uitwerken en inrichten

Je creëert een e-mailtemplate in eigen huisstijl

Een sfeerimpressie van de dag..

Waar en wanneer? 

Waar? De Keukentafel in Geldrop (bij Eindhoven)

Wanneer? Donderdag 4 november 2021

Tijd? 10.00 uur – 16.00 uur

Inclusief lunch en trainingsmateriaal

Een korte recap van alles…

✔ Een live workshop (t.w.v. €695,-)

✔ Bonus #1 (Online) ActiveCampaign Cursus (t.w.v. €197,-)

✔ Bonus #2 Masterclass Gratis Weggevers (t.w.v. €147,-)

✔ Bonus #3 Succesvolle Salespagina’s (t.w.v. €47,-)

✔ Ondersteuning via live chat (in de leeromgeving)

Totaal: € 1.086,- excl. btw.

Maar nu voor

Slechts 297 euro

Je hebt na het afrekenen direct toegang tot de Online ActiveCampaign Cursus, Masterclass Gratis Weggevers en Succesvolle Salespagina’s, dus je kunt meteen aan de slag! 

{

Jenneke de Roos

“Inge is duidelijk en neemt de tijd, vragen tussendoor worden meteen goed uitgelegd. Voor mij is het een verheldering de Marqet-Inge werkt. Meer dan waard voor je geld. Inge nogmaals bedankt voor deze mooie en leerzame dag.”
{

Sonja van den Maegdenbergh

“Eindelijk konden we elkaar live zien. Inge kende ik al van de zoom calls die ik regelmatig met haar had. Nu gingen we live. Dat betekende ook meteen aan de slag met de email marketing. Inge legt alles professioneel uit en daarna ging je ermee aan de slag. Zodat je iets heb staan waar je wat mee kunt. Voor mij was dit een funnel voor een 30 challenge die ik iedere 6 weken opnieuw start. Inge denk mee in oplossingen en niets is te veel. Ze weet overal antwoord op. De locatie was top en het was goed verzorgt. Inge is een top wijf met veel verstand van achter de schermen in de email marketing.”

Voor wie?

Voor iedereen die geen weken of maanden wil frutselen en One Size Fits all troep wil inzetten, maar wel aan de slag wil met ActiveCampaign en het binnenhalen van nieuwe klanten op een manier die bij je past. Van budgetcoach tot nagelstyliste. Jij gaat ActiveCampaign in één dag ontdekken en inrichten, zodat jij klaar bent om leads te genereren.

 

Deze ActiveCampaign e-mail marketing cursus zorgt dat e-mailmarketing een onderdeel wordt van jouw bedrijfsstrategie, zodat jouw bedrijf  gestaagd groeit. 

Veelgestelde vragen

 

Wat als ik niet mag komen in verband met verkoudheid of corona?

Als jij door corona(verschijnselen) niet kunt komen dan wens ik je natuurlijk eerst beterschap💐 en dan schuift jouw plekje door naar een volgende workshop. (Elke maand wordt er één gepland dit jaar).

Is ActiveCampaign hetzelfde als Mailblue?

Ja, Mailblue is een bedrijf dat ActiveCampaign onder de naam Mailblue  uitdraagt. De software is precies hetzelfde. Mailblue is o.a.  ActiveCampaign Nederland. Deze training is ook in het Nederlands evenals de Funnel Succes Formule (online programma). 100% Activecampaign nederlands.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt.

Wat heb ik nodig tijdens de ActiveCampaign workshop?

Tijdens de workshop heb je een laptop nodig, toegang tot je website en een proefaccount van ActiveCampaign.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt en neem ik persoonlijk contact met je op om even af te stemmen wat je wilt en nodig hebt, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de workshop. 

Krijg ik dan wel voorbeelden van funnels?

Zeker weten! Tijdens de workshop laat ik een aantal voorbeelden zien en gaan we per deelnemer individueel een blauwdruk maken van jou eigen authentieke funnel, die je vervolgens stap voor stap gaat inrichten tijdens de workshop. 

Maar ik ben niet zo goed in het schrijven van e-mails, ik weet niet wat ik erin moet zetten?

Tijdens de workshop en brainstorm over jouw funnel, gaan we meteen de highlights per mail benoemen van wat er in moet komen staan. En deel ik voorbeelden van e-mails ter inspiratie. En hey, ik ben er ook bij dus ik denk live met je mee. No worries!

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Nadat je je hebt aangemeld is jouw plek 100% zeker gereserveerd. Je krijgt per mail een factuur voor je administratie en een bevestiging met de locatiegegevens. Ook krijg je direct toegang tot de Funnel Creatie Cursus en kun je alvast een kijkje nemen. In de dagen erna krijg jij enkele mails, met onder andere een vragenlijst, zodat ik je vooraf persoonlijk advies kan geven en in de workshop kan toespitsen op jouw vraagstuk. En je krijgt ondersteunende video’s en uitleg ter voorbereiding, zodat je weet wat je nodig hebt, welke stappen je al kunt nemen en jij helemaal bent voorbereidt op de workshop.

Kan ik ook een training op locatie krijgen?

Dat is zeker een mogelijkheid. Wil je bijvoorbeeld een training voor meerdere collega’s tegelijk, dan is het veel slimmer (en milieuvriendelijker) als ik jullie kant op kom. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op door te mailen naar info@marqetinge.nl

Is het ook mogelijk om een maatwerktraining te krijgen?

Wil je een op maat training die helemaal is toegespitst op jouw bedrijf/team? Tof! Neem dan contact met me op door te mailen naar info@marqetinge.nl

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

Hi, ik ben Inge

Een enthousiaste, betrokken marketing professional voor ondernemers zoals jij.

Ik zit al ruim 10 jaar in het marketingvak en ben sinds 2019 zelfstandig ondernemer. Ik doe dit al ruim 6 jaar voor grote en kleinere bedrijven in allerlei branches. Van fotografen tot coaches, softwarebedrijven, magazines en accountantskantoren. 

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van dienstverlenende ondernemers om een groeiend en winstgevend bedrijf neer te zetten dat vóór hen werkt.

×