fbpx
 

ActiveCampaign Training

E-mailmarketing in één dag

Training

Wil jij ActiveCampaign in 1 dag up-and-running hebben?

Of je e-mailmarketing wilt inzetten voor je bedrijf is niet de vraag, maar wel hoe je dat zo snel en succesvol mogelijk kunt ingerichen.

Zelf proberen en “uitvogelen” kan, maar kost veel tijd en dan is nog maar de vraag of het lukt en iets oplevert.

Hoe fijn zou het zijn als ik zorg dat jij ActiveCampaign in één dag up-and-running hebt. En hoeveel tijd zou het je besparen?

Doe je mee op vrijdag 5 maart of dinsdag 20 april?

Training

“E-mailmarketing, een constante stroom aan nieuwe klanten en omzet

Door waardevolle e-mails te sturen aan leads op het juiste moment en slimme e-mailcampagnes in te richten, creëer je niet alleen binding met je toekomstige klant, maar zorg je er ook voor dat ze automatisch klant worden.

Dat is e-mailmarketing 2.0

Wat gaan we doen tijdens de ActiveCampaign Training?

Het is niet zo maar een e-mailmarketing cursus. Het wordt een hele productieve dag van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Inclusief een heerlijke lunch.

Je leert alles over ActiveCampaign

Alle basisinstellingen zetten we goed

We importeren bestaande contacten

We maken lijsten, velden en tags aan (om te segmenteren)

We koppelen ActiveCampaign aan je website

Je creëert een e-mailtemplate in eigen huisstijl

Een eerste funnel uitwerken en inrichten (inclusief formulier en e-mails)

BONUS: Masterclass Gratis Weggevers

BONUS: Hoe bouw je een landingspagina?

BONUS: Funnel Succes Formule

Ik realiseer me maar al te goed dat er tijdens deze dag veel gedaan word, dat er veel op je af komt en dat er juist in de weken en maanden erna heel veel vragen op je af komen. Ook zul je zien dat wanneer je de smaak te pakken hebt, meer gaat doen met e-mailmarketing en dat het fijn is al je iemand naast je hebt die je helpt en coacht. Daarom krijg jij na deze live-workshop, één jaar lang toegang tot de Funnel Succes Formule waarin ik je alles stap voor stap nog eens uitleg, met video’s, voorbeelden, templates en tips. Én kun je al je vragen aan me stellen.

Waar en wanneer? 

Waar? Bij D’n Kleine Dommel in Nuenen

Wanneer? Vrijdag 5 maart 2021 of dinsdag 20 april

Tijd? 10.00 uur – 16.00 uur

Inclusief lunch en trainingsmateriaal

Meld je aan voor slechts € 247,-

Let op. Maximaal 6 deelnemers in verband met de Corona maatregelen.

Blijkt in verband met Corona de workshop op 5 maart niet door te kunnen gaan, dan verplaatsen we deze datum in overleg naar een ander geschikt moment. 

Voor wie?

Voor iedereen die geen weken of maanden wil frutselen, maar wel aan de slag wil met ActiveCampaign en het binnenhalen van nieuwe klanten. Van budgetcoach tot nagelstyliste. Jij gaat ActiveCampaign in één dag ontdekken en inrichten, zodat jij klaar bent om leads te genereren.

 

Deze ActiveCampaign e-mail marketing cursus zorgt dat e-mailmarketing een onderdeel wordt van jouw bedrijfsstrategie, zodat jouw bedrijf  gestaagd groeit. 

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via één van de buttons of door op deze link te klikken voor vrijdag 5 maart of op deze link voor dinsdag 20 april.

Nadat je je hebt aangemeld is jouw plek 100% zeker gereserveerd en krijg je per mail een factuur voor je administratie en een bevestiging met de locatiegegevens.

Wat als ik niet mag komen in verband met verkoudheid of corona?

Als jij door corona(verschijnselen) niet kunt komen dan wens ik je natuurlijk eerst beterschap en dan schuift jouw plekje door naar een volgende workshop. (Elke maand wordt er één gepland dit jaar). 

Wat heb ik nodig tijdens de ActiveCampaign workshop?

Tijdens de workshop heb je een laptop nodig, een website en een proefaccount van ActiveCampaign.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt.

Is ActiveCampaign hetzelfde als Mailblue?

Ja, Mailblue is een bedrijf dat ActiveCampaign onder de naam Mailblue  uitdraagt. De software is precies hetzelfde. Mailblue is o.a.  ActiveCampaign Nederland. Deze training is ook in het Nederlands evenals de Funnel Succes Formule (online programma). 100% Activecampaign nederlands.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een e-mail waarin ik precies uitleg wat de bedoeling is en wat je nodig hebt.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

ActiveCampaign nederland