fbpx
 

Aanbod

Hoe kan ik je helpen

Marqeting Scan

Doe jij al wat aan marketing, maar heb je eigenlijk geen idee wat je aan het doen bent, heb je geen plan en kost het alleen maar tijd zonder resultaat? Kies dan voor de Marqeting Scan en laat mij een complete review doen van je socials, website en e-mailmarketing, zodat jij precies weet waar je verbeterpunten liggen en welke stappen jij moet nemen om je eigen marketing machine te creëren. Jij ontvangt van mij een persoonlijk plan wat we doornemen tijdens een 1-op-1 (online) meeting. 

Mailblue workshop (live op locatie)

Wil jij gewoon heel praktisch aan de slag met e-mailmarketing en leren hoe Mailblue kunt inzetten voor je bedrijf? Dan is de Mailblue Workshop dé manier om in één dag de basis van Mailblue te ontdekken en in te richten. Naast de live workshop krijg je één jaar toegang tot de Email Tech Toolbox, waarin ik je alles stap voor stap uitleg met video’s over Mailblue en andere tools die handig zijn.

Investering: € 247,- (eenmalig)

Marqeting Machine - online programma

De Marqeting Machine is een all-in marketingprogramma waarmee jij leert, ontdekt en groeit als ondernemer. Om marketing succesvol in te zetten dien je keuzes te maken en is het belangrijk dat alles wat je doet met elkaar samenwerkt. Zo moet je social media leiden tot websiteverkeer, moet je website leads genereren en moet e-mailmarketing zorgen dat leads klanten worden. Met de Marqeting Machine neem ik je stap voor stap mee in deze reis en coach ik je in het maken van keuzes, het bepalen van de juiste richting en het ook werkelijk gaan doen. 

Investering: €85,- per maand 

Wil je liever eerst even kennismaken en ontdekken wat jouw volgende stap kan zijn?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie in en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Hope to see you soon!