fbpx
 

Aanbod

Hoe kan ik je helpen

Er is geen one-size-fits-all als het om coaching gaat. Hieronder staan ​​de opties die we samen hebben om met jouw bedrijf Next Level te gaan. 

Funnel Creatie Cursus

Funnels, hoe werkt het, hoe bedenk je zoiets en hoe richt je dat vervolgens in in ActiveCampaign. Met de Funnel Creatie Cursus leer ik je welke magic steps je moet nemen om winstgevende en authentieke funnels te creëren, hoe je door verbinding maximale conversie behaalt en leg ik je uit hoe je funnels inricht in ActiveCampaign.

Gebruik deze business booster van 37 euro om jouw authentieke funnel te designen en in kickstart met ActiveCampaign te maken om van volgers KLANTEN te maken. 

Investering: € 37,- (eenmalig)

ActiveCampaign Workshop

Wil jij gewoon heel praktisch aan de slag met e-mailmarketing en leren hoe ActiveCampaign (of Mailblue) kunt inzetten voor je bedrijf? Dan is de lActiveCampaign Workshop dé manier om in één dag de basis van ActiveCampaign te ontdekken en in te richten. Naast de live workshop krijg je één jaar toegang tot de Email Tech Toolbox, waarin ik je alles stap voor stap uitleg met video’s over ActiveCampaign en andere tools die handig zijn. Incl. toegang tot de Funnel Creatie Cursus. 

Investering: € 247,- (eenmalig)

Funnel Succes Formule - programma

De Funnel Succes Formule is een 12 weken coachingsprogramma, waarmee jij stap voor stap leert om authentieke en winstgevende funnels te creëren. Het is een programma met maximale support voor maximale groei! We beginnen bij het begin en samen bepalen we jou persoonlijk road to succes, zodat jij weet welke stappen je moet volgen. Met de Funnel Succes Formule neem ik je stap voor stap mee in deze reis en coach ik je in het maken van keuzes, het bepalen van de juiste richting en het ook werkelijk gaan doen. 

Investering: €85,- per maand 

Wil je liever eerst even kennismaken en ontdekken wat jouw volgende stap kan zijn?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie in en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Hope to see you soon!