fbpx

Aanbod

Hoe kan ik je helpen

Er is geen one-size-fits-all als het om coaching gaat. Hieronder staan ​​de opties die we samen hebben om met jouw bedrijf Next Level te gaan. 

Funnel Creatie Cursus

Funnels, hoe werkt het, hoe bedenk je zoiets en hoe richt je dat vervolgens in in ActiveCampaign. Met de Funnel Creatie Cursus leer ik je welke magic steps je moet nemen om winstgevende en authentieke funnels te creëren, hoe je door verbinding maximale conversie behaalt en leg ik je uit hoe je funnels inricht in ActiveCampaign.

Gebruik deze business booster van 37 euro om jouw authentieke funnel te designen en in kickstart met ActiveCampaign te maken om van volgers KLANTEN te maken. 

Investering: € 37,- (eenmalig)

ActiveCampaign Training

Wil jij gewoon heel praktisch aan de slag met e-mailmarketing en leren hoe ActiveCampaign (of Mailblue) kunt inzetten voor je bedrijf? Dan is de ActiveCampaign Training dé manier om op je eigen tempo direct aan de slag te gaan

Naast toegang tot de online leeromgeving krijg jij 2 hele toffe bonussen die ervoor zorgen dat jij in no-time een krachtige leadmachine hebt staan. Tijdens de training krijg jij video’s met uitleg, voorbeelden, templates en tips.

Investering: € 47,- (eenmalig)

Wil je liever eerst even kennismaken en ontdekken wat jouw volgende stap kan zijn?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie in en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Hope to see you soon!

×