fbpx

mijn aanbod

haal meer uit je marketing

Ik ga jou helpen om meer uit je marketing te halen. Je kennis en expertise te benutten voor het genereren van leads die uiteindelijk ook klant worden. Marketing meetbaar te maken en toegevoegde waarde te leveren voor je bedrijf! Hoe ik dat doe? Dat leg ik je graag uit.

Dit is wat ik voor je kan doen

Wil je meer uit je bedrijf halen, meer klanten en omzet. En je bedrijf professionaliseren en marketing automatiseren?
Dan kan ik je hierbij helpen. Ik ben van mening dat jij, als marketeer of ambitieuze ondernemer, dit ook zelf kunt leren. En dat is wat ik doe. Ik leer je alles wat je nodig hebt over e-mailmarketing, marketing automation, leadgeneratie, contentmarketing en campagnes. En help je om samen meer uit je bedrijf te halen en succesvoller te zijn door marketing op de juiste manier toe te passen voor je bedrijf. Dit doe ik op twee manieren.

Online programma

Zelfstudie is een hele prettige manier om kennis je eigen te maken, het kan in je eigen tempo en je eigen manier. En toch heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Ik bied online programma’s waarmee je leert hoe je meer uit je bedrijf haalt met marketing en hoe je dat toepast voor jouw bedrijf.

 

Advies & ondersteuning

Wil jij starten met e-mailmarketing of marketing automation maar heb je niet de kennis of tijd? Vind je het prettig om 1-op-1 advies en ondersteuning te krijgen? Of zoek je tijdelijke ondersteuning? Dan kan ik je daar prima mee helpen! Op basis van wat je wil en nodig hebt maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag!

 

GRATIS E-BOOK

meer klanten en omzet met
e-mailmarketing

Wil jij zelf een begin maken? Met dit e-book help ik je stap voor stap.

Wil je tips en inspiratie?

Meld je dan aan voor m’inspiratie