fbpx
Selecteer een pagina

Inge van Lieshout 

The Marketing Automation Architect

aanbod

The options..

Online Business Lab

Je business transformeren naar een online lekker lopend bedrijf waarmee jij Layback kunt ondernemen is een journey.

Een reis waarin je jouw eindbestemming (het ideale plaatje) bepaald en stap voor stap ontdekt wat voor jou de beste route is. Wat bij je past. Wat je nodig hebt. En hoe het voor jouw werkt.

Deze journey is een avontuur, waarin jij de grenzen van jezelf en je business gaat verleggen. Een reis waarin ik je meeneem en als guide de weg wijs. We gaan samen ontdekken, ervaren en doen.

Maar dit is Work In Progress. In Q1 van 2022 gaat dit nieuwe traject live en ga ik een pilot draaien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn en proberly een toffe Early Bird actie ontvangen? Zet jezelf dan op de wachtlijst via onderstaande button.

1-op-1 Consultancy Coaching

Jij krijgt mijn Creatief en Technisch Connecting-The-Dots brein, dedicated inzet en commitment en ComputerNerd Consultancy Fingers.

En natuurlijk mijn onverdeelde aandacht, een portie Brabantse gezelligheid.

Maar… I Love Structure and Action, dus ik werk op een hele gestructureerde manier met concrete doelen, plannen en acties.

In 6 maanden help ik jouw om je businessgoals te vertalen naar een Digitale Marketingstrategie en Framework. Ik ondersteun jou in dit proces, zodat jij een bedrijf hebt wat lekker loopt en bijdraagt aan de beste versie van jezelf.

Wil je kennismaken en ontdekken of we een fit zijn en zeker weten of ik je kan helpen? Plan dan een call in. 

Meest recente

Blogs

Wanneer moet ik mijn nieuwsbrief versturen?

Wanneer moet ik mijn nieuwsbrief versturen?

Wil je een nieuwsbrief versturen? Wanneer doe je dat dan? Ik krijg regelmatig de vraag “wanneer kan ik het beste mijn nieuwsbrief versturen? ” Dat is natuurlijk voor elk bedrijf anders en afhankelijk van de markt waarin je actief ben. Maar welke dag en tijd zijn hte...

3 e-mailmarketing tips voor krachtige funnels

3 e-mailmarketing tips voor krachtige funnels

E-mailcampagnes, funnels of automations ontwerpen en inrichten vraagt wel wat creativiteit en denkwerk. Zeker als je niet wilt opgaan in de massa. Je moet de verbinding weten te leggen tussen jou, je business en je klant. Zodat je op het juiste moment, op de juiste...

[Video] 5 tips voor meer zichtbaarheid

[Video] 5 tips voor meer zichtbaarheid

Een contentplanning of communicatieplanning is de basis voor het werken aan je zichtbaarheid en het vergroten van je bereik. Maar het is best tijdrovend en het vraagt nogal wat van je creativiteit om elke keer opnieuw weer een leuke post te bedenken. Een goede...

Een Digital Discovery Call inplannen?

×