fbpx

Marketing Automation.

Laat marketing- en salessystemen vóór je werken.

Ik help jou met het realiseren van jouw ambitieuze groeiplannen, zonder een overload aan werk. 

Bespaar tijd

Werk slimmer

en groei!

Je wilt groeien, maar je systemen zijn niet ready.

Een business runnen en laten groeien is keihard werken. Elke keer sta je voor nieuwe uitdagingen, die iets vragen van jou en je mensen. En je komt op het punt dat je business stagneert, omdat je gewoonweg niet de systemen hebt die je nodig hebt om overzicht en inzicht te krijgen en samenwerking te faciliteren. 

Marketing- en sales werkt niet samen, terwijl je weet dat juist daar winst te behalen valt of zelfs NOODZAAK is. 

Maar het loopt voor geen meter, het is onoverzichtelijk, heeft geen structuur en het werkt omslachtig. 

Je moet teveel doen en je hebt te weinig tijd.

Stel je voor dat…

Je geen struggle meer hebt om steeds te kiezen tussen business en family.

Dat je je niet schuldig hoeft te voelen als je ongeduldig de tijd in de gaten houd, terwijl je op visite bent bij je zus. Maar dat je er écht bent.

Dat vakantie ook echt vakantie is (geen laptop die je altijd meesleurt of als een addict steeds je mail checkt).

Dat je ‘s avonds met een gerust hart in slaap valt, zonder te blijven malen over dat wat er moet gebeuren.

En eindelijk vertrouwen hebt in je ambitieuze groeiplannen, dat ze ook echt gerealiseerd gaan worden, zonder de ballast van detail geneuzel waar het steeds op vastloopt.

I’ll Be Your guide

 

Creer overzicht

Om te kunnen werken aan en naar je doelen, moet je weten hoe de huidige situatie er uit ziet en hoe je wilt dat het uiteindelijk word. Je weet dan; dit is waar we meer van willen, dit willen we niet meer en dit gaan we anders doen.

Bouw je business

 Bouwen aan een business die voor je werkt, die klaar is voor exponentiele groei. Volg het doordacht en op maat stappenplan en je zult zien, het is peanuts. Als je maar weet wat je wanneer moet doen en wat je daarvoor nodig hebt. 

Klaar voor groei

Als alles live staat en draait, ben je klaar om te groeien. Je krijgt een groter bereik, , je helpt meer klanten en genereert meer omzet. Je kunt nu efficiënt je werk uitbesteden, zodat je nog meer tijd krijgt voor dát wat jij wilt doen. 

portfolio

Enkele klanten waarmee ik SAMENwerk

Kijken of wij kunnen SAMENwerken?

aanbod

Digital Growth Programma

In 3 maanden help ik jouw om een systeem te creëren met de beste tools en programma’s die samenwerken, waar jij geen omkijken meer naar hebt.

Jij krijgt mijn Creatief en Technisch Connecting-The-Dots brein, dedicated inzet en commitment en ComputerNerd Consultancy Fingers.

Maar… I Love Structure and Action, dus ik werk op een hele gestructureerde manier met concrete doelen, plannen en acties.

Al een beetje nieuwsgierig? Ontdek meer over het Digital Growth Programma via onderstaande button. 

Meest recente

Blogs

Lead nurturing: de weg naar een gegarandeerd sneller salesproces

Lead nurturing: de weg naar een gegarandeerd sneller salesproces

Je hebt potentiële klanten voor jezelf in kaart gebracht, hoera! Maar wat te doen met deze leads? Hier begint het proces dat bekend staat als ‘lead nurturing’. Een gestructureerd lead nurturing proces is ontzettend belangrijk voor een succesvolle marketingstrategie....

Hoe marketing automation helpt om je ideale kandidaten te vinden

Hoe marketing automation helpt om je ideale kandidaten te vinden

Kom jij ook moeilijk aan nieuw personeel? Moet je nee-verkopen tegen klanten omdat je de capaciteit niet hebt? Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst is en blijft het werven van personeel een flinke uitdaging. Nu ad-hoc een vacature plaatsen en ingevuld krijgen...

Een Digital Discovery Call inplannen?

×